DuList INUrednički izbor

Renato Benković pobjednik Konovizije!

Renato Benković pobjednik Konovizije!

Pobjednik ovogodišnje Konovizije 007 je Renato Benković iz Oboda. Izveo je pjesmu Kap po kap Divljih Jagoda.

Neizvjesno je bilo tijekom bodovanja, izjednačeno je bilo neko vrijeme između Karmen Bogdanović iz Pločica i Renata Benkovića iz Oboda te je s glasovima bez stručnog žirija na prvom mjestu, s dva boda razlike završio Obod. S bodovima stručnog žirija pobjedu je i na kraju odnio Renato Benković.

Inače, Konovizija je ove godine oborila sve rekorde, javio je putem društvenih mreža Toni Ćeović.

– Oboreni svi rekordi! Konovizija pred nikad većim gledateljstvom!!! Hvala svima koji su kupili ulaznicu, kao i onima koji će nas gledati pred TV ekranima ili na streamu! A stvar na koju sam još ponosniji je što smo humanitarnom licitacijom, prilozima koji ste ubacivali u kutije u caffe barovima Pergola, Mihael, As i X-bar, kao i donacijom same Konovizije skupili lijepa sredstva za našu malu Konavočicu! – objavio je Ćeović.

Već tradicionalno u sklopu Konovizije u glazbenoj pauzi između posljednjeg natjecatelja i početka glasanja, nastupa poznati glazbenik s hrvatske scene. Ove godine gledatelje je zabavio Luka Nižetić pjesmama Amsterdam i Proljeće.

-Svi znaju za vas. Dobar glas daleko se čuje. Tamo gdje je muzika, tamo je i ljubav – rekao je okupljenima pjevač te prenio pozdrav gledatelja iz Zagreba.

Foto: Screenshot streama/Konovizija

Foto Vedran Levi

Pročitajte još

FOTO Zimska idila Jelene Ivanković u Finskoj

Dulist

Vikend u Luži bio je rezerviran za najmlađe filmaše

Dulist

‘RIM TIM TAGI DIM’ Baby Lasagna pobjednik je Dore!

Dulist