Sport

REMI S BARCELONETOM Perrone s pet golova sačuvao Jug od poraza

REMI S BARCELONETOM Perrone s pet golova sačuvao Jug od poraza

U 3. kolu skupine B LEN Lige prvaka Jug Croatia osiguranje remizirao je na gostovanju protiv Barcelonete 7:7 (2:1, 0:2, 4:1, 1:3).

Poveo je domaćin pogotkom Munariza, a uzvratio je Brazilac Perrone nakon polukontre Juga i dodavanjasvog naturaliziranog sunarodnjaka Vrlića. Sto i jednu sekundu prije kraja prve četvrtine Perrone je doveo Vrlića u priliku, a ovaj pak izborio peterac, kojeg je iskoristio – Perrone, za prvo vodstvo Juga u Kataloniji (1:2).

I drugu četvrtinu pogotkom otvara Barceloneta, pogodio je Roca za 2:2, a dvije minute i 30 sekundi do poluvremenu Munariz je postigao svoj drugi pogodak na utakmici za novo vodstvo Barcelonete, s kojim se i otišlo na odmor.

U trećoj četvrtini Barceloneta podiže vodstvo na dva gola razlike (4:2) pogodio je sidrun Tahull, a potom je s druge strane uslijedio preokret. Najprije Joković koristi igrača više (1/6) i smanjuje na 4:3, potom sjajni Felipe Perrone pogađa za 4:4, njegov treći gol na utakmici, Obradović dovodi Jug u vodstvo (4:5), a nakon što je Lončar izborio peterac Perrone je siguran za 4:6. Brazilčev četvrti pogodak na susretu.

U četvrtoj četvrtini domaćin odgovara na seriju Juga. Minguell je pogodio s vanjske pozicije u posljednjim sekundama napada Katalonaca (5:6), Tahull je potom zabio svoj drugi gol s igračem više, nakon isključenja Obradovića, za poravnanje 6:6, a Minguell je trećim pogotkom doveo Barcelonetu u vodstvo 7:6. Dvadeset i osam sekundi prije kraja utakmice Perrone svojim petim pogotkom poravnava na 7:7. Barceloneta je imala zadnji napad, ali je Bijač obranio šut Mallaracha (15 obrana Jugovog kapetana).

Jug nakon 3. kola ima 4 boda, bod manje od Barcelonete te dva manje od Pro Recca, koji ima i utakmicu manje.

Pročitajte još

[FOTO] Zlatni vaterpolisti motivirali učenike prema uspjehu u sportu

Dulist

HRVATSKA FLAG FOOTBALL LIGA Dvije pobjede i jedan poraz za Sharkse

Dulist

Marija Nikoleta Đivanović i Ante Kolunđija prvi na utrci Wings for Life

Dulist