Kultura

REKORD U NOĆI MUZEJA Sinoć su svi htjeli biti u Galeriji!

REKORD U NOĆI MUZEJA Sinoć su svi htjeli biti u Galeriji!

Umjetnička galerija Dubrovnik ostvarila je u Noći muzeja rekordan broj posjetitelja! Time se Galerija pohvalila i na Facebooku.

-Rekordni broj posjetitelja u UGD!!! Ove Noći muzeja, prvi smo u Dubrovniku, ali to ništa ne bismo postigli bez vas! Ovim putem zahvaljujemo svima onima koji su nam pomogli pri organizaciji programa Noći muzeja, počevši od predivne suradnje s udrugom Festa Dubrovnik i Klubom Lazareti, svim bendovima koji su nastupili na DU ROCK PARADI, potom udrugom Sve ostalo je glazba, Hrvatsko-ruskim društvom „Umjetnost bez granica“, slastičarnici Tajna veza i gospođi Mariji Papak iz Yogomanije s čijim smo se delicijama častili tijekom cijele večeri. Hvala vinariji Plančić na donaciji njihovih vrhunskih vina. I na samom kraju, hvala našim fotografima Mihu Skvrci, Grgu Jelaviću i Mišu Soriću koji su nam ovu prelijepu večer ovjekovječili. HVALA VAM!!! – istaknuli su iz UGD-a.

Podsjetimo, glazba je bila tema ovogodišnje Noći muzeja, stoga je u UGD organizirana i Rock Parada, na kojoj su, kao i svake godine, dubrovački rockeri izveli svoje autorske pjesme i predstavili se domaćoj publici.
Koncert je, u neuobičajenom okruženju, bio povezan s aktualnom izložbom ‘Granice uma’ ekstravagantnog Francisa Bacona, jednog od najistaknutijih umjetnika modernog i suvremenog europskog slikarstva, stoga nije čudno da su se večeri odazvali pravi ljubitelji umjetnosti, bilo glazbene, bilo vizualne ili jednostavno – obje.

Pročitajte još

ZBOR BLASIUS NASTUPA U METKOVIĆU Slavlje se nastavlja!

Dulist

Glazbena radionica Sorgo započinje novi ciklus koncerata

Dulist

[FOTO] UNIŠTENJE U FLORI Prva samostalna izložba Josipe Vlašić u Dubrovniku

Dulist