Aktualno

Regulacija prometa u Sustjepanu i Gružu

Iz Upravnog odjela za promet, stanogradnju i razvojne projekte Grada Dubrovnika obavještavaju građane o radovima na dubrovačkim prometnicama i privremenoj regulaciji prometa.

Tako će se od dana 10. listopada zbog izvođenja radova na izgradnji kanalizacijskog sustava za promet svih vozila zatvoriti cesta kroz naselje Sustjepan, osim interventnih vozila na dijelu prometnice kroz samo naselje. Predviđeno trajanje izvođenja radova je 45 dana.

Sva vozila koja prometuju iz pravca Rijeke dubrovačke prema Dubrovniku i obratno preusmjeravat će se na most Dr. Franja Tuđmana tako da će se promet dijela naselja Rijeke dubrovačke prema Dubrovniku odvijati relacijom Čajkovići – Nova Nokošica- Stara Mokošica- Lozica – most Dr. Franja Tuđmana – Dubrovnik i obratno.

U slučaju potrebe za bilo kakvom hitnom intervencijom na dijelu izvođenja radova potrebno je javiti se na broj telefona izvođača radova 098/ 983 9197, 099/ 217 2974 ili 099/ 650 7278.

Također, od dana 9. listopada započinju radovi na sanaciji kolnika i nogostupa na Obali Stjepana Radića u Dubrovniku na predjelu od Place Gruž do ulice Sv. Križa. Predviđeno trajanje izvođenja radova je 60 dana.

Na navedenoj lokaciji postavit će se privremena regulacija prometa na način da će iz pravca Lapad stanice prema Mokošici promet odvijati dvosmjerno Obalom Stjepana Radića – južno od parka, a sjeverno od parka dozvolit će se prometovanje interventnim vozilima i vozilima opskrbe.

Mole se svi sudionici u prometu da se prilagode privremenoj prometnoj regulaciji, kao i za razumijevanje i strpljenje u svim segmentima koje ovo gradilište zahtjeva.

Pročitajte još

U DNEVNIKU NOVE TV Gordana Buljan Flander dala neopozivu ostavku na mjesto ravnateljice Poliklinike

Dulist

PAVELA NAKON OSVAJANJA HRVATSKE VELIKE NAGRADE SIGURNOSTI Ovo je kruna karijere!

Dulist

DR. SINIŠA CAR NAPUSTIO JE NAJZELENIJI OTOK Mljet je unio mir u moj život

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija