Sport

REGIONALNA LIGA Jugaši ‘slomili’ Budvane u posljednjoj četvrtini

REGIONALNA LIGA Jugaši 'slomili' Budvane u posljednjoj četvrtini

Vaterpolski klub Jug Croatia osiguranje pobijedio je u subotu navečer na gostovanju Budvu s 12:8 (3:2, 2:3, 3:3, 4:0) u 7. kolu Triglav Regionalne lige.

Domaćin i posljednjeplasirani tim natjecanja pružio je dobar otpor branitelju naslova, koji je utakmicu prelomio tek u posljednjoj četvrtini. Kod Juga se istaknuo Rašović s 5 pogodaka, Lozina je dodao 3, Fatović 2, a Garcia i Renzuto po 1, dok je vratar Bijač ubilježio 12 obrana. Za domaćina su pogađali Mitrović triput, Vuksanović dvaput, a po jednom Vujašević, Popović i N. Dragović, dok je vratar Kralj zaustavio 14 udaraca Jugaša.

Jugaši sa stopostotnim učinkom (7 pobjeda u 7 utakmica) drže prvo mjesto na ljestvici, s 5 bodova više od drugoplasirane HAVK Mladosti. Bila je ovo ujedno posljednja utakmica Jugaša u Regionalnoj ligi u 2017. godini, a nastavak slijedi 10. siječnja 2018. godine, kada u Gruž stiže Partizan.

Prethodno će momčad Vjekoslava Kobešćaka odigrati kvalifikacije i završnicu Kupa Hrvatske te još tri euroligaške utakmice (Hannover u gostima 29. studenog, Barceloneta kod kuće 9. prosinca te Brescia u gostima 20. prosinca).

Pročitajte još

[FOTO] Zlatni vaterpolisti motivirali učenike prema uspjehu u sportu

Dulist

HRVATSKA FLAG FOOTBALL LIGA Dvije pobjede i jedan poraz za Sharkse

Dulist

Marija Nikoleta Đivanović i Ante Kolunđija prvi na utrci Wings for Life

Dulist