DuList IN

REGGAE PO DUBROVAČKI Novi singl Valetuda koji podsjeća na ljeto u miru i tišini, bez turista i gužve

REGGAE PO DUBROVAČKI Novi singl Valetuda koji podsjeća na ljeto u miru i tišini, bez turista i gužve

Dubrovački bend Valetudo za ove nam je jesenske dane namijenio jednu ljetnu pjesmu! ‘Lopud Reggae’ donosi sjećanje na ne tako davno odmaklo ljeto I posebnu atmosferu kojom je ono bilo obavijeno. Pjesma je inspirirana otokom nedaleko Dubrovnika na kojem su Valetudovci proveli proteklo ljeto u miru i tišini, bez turista i gužve, a reggae prizvuk slikovito dočarava stihove.
– ‘Lopud Reggae’ je singl nastao inspiriran ovim prekrasnim otokom nadomak Dubrovnika. Pjeva o ljubavi i slobodi prirode i ljudima koji je osjećaju. Radnja se događa na plaži Šunj i napisana je u doba kada nije bilo toliko turista i gužve, a plaže su bile samo naše. Trenutna situacija i ovo ljeto je ponovo aktiviralo taj osjećaj: plaže su se ispraznile, more se razbistrilo, a sretni ljudi su uspjeli ukrasti komad ljeta za sebe. Stoga dragi slušatelji, ova pjesma je zvijezda vodilja da tako i ostane – rekao je autor teksta i glazbe, pjevač i frontman Srđan Obad.
Hoće li ili ne stvari ostati kakve su bile ne možemo znati, ali se možemo prepustiti pozitivnim vibracijama i reggae ritmu s juga i stvoriti atmosferu za uživanje. Treba se podsjetiti da je čar upravo u ‘malim stvarima’.

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist