Sport

REDOVNA SKUPŠTINA ‘PITURA’ Dodijeljene nagrade najboljim ekipama i pojedincima

REDOVNA SKUPŠTINA 'PITURA' Dodijeljene nagrade najboljim ekipama i pojedincima

Tradicionalna večera povodom završetka 42. izdanja dubrovačke stolnoteniske Gradske lige kao i redovna godišnja skupština STK Libertas Marinkolora održana je proteklog četvrtka navečer u restoranu Belvedere.
Dodjeljeno je 48 medalja najuspješnijim ekipama kao i najuspješnijim pojedincima u 1. i 2. Gradskoj ligi te najuspješnijim igračima u igri parova 1. i 2. Gradske lige.

Titulu prvaka 1. Gradske lige odnijela je ekipa ‘Marikolor’ koja je nastupala u sastavu: Josip Martinović, Marko Šarić, Marko Venier, Barbara Vlahovići Lidija Vranješ.

Drugo mjesto pripalo je ekipi ‘Dr. Čolić’ koja je igrala u sastavu: Ante Jupek, Marinko Matulović, Filip Mikulić, Nedjeljko Ogresta, Dario Petković i Ivica Petković.

Treće mjesto osvojila je ekipa ‘OŠ Cavtat-Konavljanin’ koja je nastupala u sastavu: Antonio Bošnjak, Matej Butigan, Vlaho Car, Vedran Đurđević i Jurica Prpić.

Titulu prvaka 2. Gradske lige osvojila je ekipa ‘Ceresit’ koja je nastupila u sastavu: Ivan Bule, Vinko Ivičević, Šimun Lukačević, Mario Mozara i Patrik Soldo.

Drugo mjesto pripalo je ekipi ‘The Dream Team’ za koju su igrali: Nora Bećir, Sandra Đurišić, Antonio Maslać, Antun Pendo i Petra Raos.

Treće mjesto osvojila je ekipa ‘Tropic Tunder’ u sastavu: Dubravko Andrijić, Dragan Bodiroga, Goran Brajković i Slobodan Ljepava.

Zlatnu medalju za najboljeg igrača 1. Gradske lige dobio je Marko Venier iz ekipe ‘Marinkolor’, srebrnu medalju Vedran Đurđević iz ekipe ‘OŠ Cavtat-Konavljanin’ i broncu Filip Mikulić iz ekipe ‘Dr. Čolić’.

U 2. ligi zlatnu medalju za najboljeg igrača dobio je Mario Mozara iz ekipe ‘Ceresit’, srebro Šimun Lukačević iz ekipe ‘Ceresit’ i broncu Sandra Đurišić iz ekipe ‘The Dream Team’.

U 1. ligi u igri parova zlatnu medalju osvojili su Ante Jupek i Filip Mikuličić iz ekipe ‘Dr. Čolić’, srebrnu medalju dobili su Vlaho Car i Vedran Đurđević iz ekipe ‘OŠ Cavtat – Konavljanin’ te brončanu medalju Josip Martinović i Marko Venier iz ekipe ‘Marinkolor’.

U 2. ligi u igri parova zlatnu medalju osvojili su Nora Bećir i Sandra Đurišić iz ekipe ‘The Dream Team’, srebrnu medalju dobili su Luka Kulaš i Laura Mozara iz ekipe ‘JUB’ te brončanu medalju Šimun Lukačević i Patrik Soldo iz ekipe ‘Ceresit’.

U 42. izdanju 1. i 2. Gradske lige nastupilo je 89 natjecatelja.

Početak jubilarnog 43. Prvenstva Grada Dubrovnika u stolnom tenisu predviđeno je krajem listopada.

Pročitajte još

[FOTO] Zlatni vaterpolisti motivirali učenike prema uspjehu u sportu

Dulist

HRVATSKA FLAG FOOTBALL LIGA Dvije pobjede i jedan poraz za Sharkse

Dulist

Marija Nikoleta Đivanović i Ante Kolunđija prvi na utrci Wings for Life

Dulist