Sport

RED BULL SIDRUN U petak kvalifikacije na Dančama, subotu veliko finale u Portu

RED BULL SIDRUN U petak kvalifikacije na Dančama, subotu veliko finale u Portu

Nakon niza kvalifikacijskih turnira uzduž jadranske obale završnica vaterpolskog natjecanja Red Bull Sidrun održat će se u Dubrovniku u petak i subotu.

Najprije će se u petak u 16 sati na Dančama održati posljednji kvalifikacijski turnir, a potom u subotu u 15 sati slijedi i veliko finale u Portu. Tada će se za titulu najboljeg boriti pobjednici turnira u Voloskom, Biogradu, Šibeniku i Dubrovniku, ali i internacionalnim ekipama iz Grčke, Crne Gore, Mađarske i Italije.

Prijave za dubrovački kvalifikacijski turnir su još uvijek moguće na stranici www.redbull.hr/sidrun. Sudjelovati mogu samo igrači amateri, a igra se tri-na-tri na jedan gol, koji čuva neovisni golman profesionalac. Utakmice traju 10 minuta. Pobjednici za nagradu dobivaju odlazak na Red Bull Air Race utrku.

Podsjetimo, ovaj zanimljiv koncept natjecanja u vaterpolu održava se treću godinu za redom, a podsjetimo kako je pobjednik prvog turnira bila dubrovačka ekipa Betula u sastavu Niko Šalja, Goran Milić, Marko Iveković i Đuro Musladin. ‘Betulaši’ su u finalu završnog turnira na kojem je nastupilo šest ekipa u Portu slavili protiv zadarske ekipe Bazena s 4:2 te osvojili put u Mađarsku, na Hungaroring i utrku Formule 1.

Pročitajte još

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist