Grad

RECERTIFIKACIJA Vodovod potvrdio visoke standarde upravljanja sigurnošću vode

Uspješno dovršenim postupkom recertifikacije prema normi ISO 22000 normi i HACCP planu Vodovod Dubrovnik je potvrdio kako se pridržava najviših standarda pri upravljanju sigurnošću vode te da su aktivnosti povezane sa zahvaćanjem, kondicioniranjem i distribucijom vode za ljudsku potrošnju sukladne traženim standardima, javljaju iz ove gradske tvrtke.

Recertifikacijsku provjeru odradili su auditori iz jedne od vodećih svjetskih certifikacijskih kuća – tvrtke SGS sa sjedištem u Švicarskoj.

ISO 22000 je prva međunarodna norma za implementaciju sustava zdravstvene sigurnosti hrane, a obuhvaća interaktivnu komunikaciju, upravljanje sustavom i upravljanje rizicima. Norma definira sustav upravljanja sigurnošću hrane koristeći sedam principa analize opasnosti i kritičnih kontrolnih točaka (HACCP) uz dodatne preduvjete kojima se osigurava kvalitetna kontrola u svim dijelovima lanca kojim voda prolazi – od izvora do krajnjeg korisnika.

-Uspješnom recertifikacijom još su jednom potvrđeni visoki standardi rada i brige za zdravlje potrošača – navode iz Vodovoda.

Pročitajte još

ODLUKA PRED VIJEĆNICIMA Grad za 10 posto povećava cijenu zakupa javnih površina

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] Mara Margaretić: Radim u kafiću, treniram, pjevušim. I njegujem naš običaj ispijanja kave

Mia Njavro Banić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija