Vaše vijesti

Razočarani čitatelj: Od motora ne mogu do invalidskog mjesta. Zvao sam komunalne, policiju, pauka… Nisam ljut, ali…

Na našu se redakciju adresu javio uznemireni i razočarani čitatelj, inače osoba s invaliditetom (podaci poznati redakciji). Situacija na koju je naišao na Pilama ponovno pokazuje nepoštivanje prema osobama s invaliditetom.

-Išao sam do Grada i imao sam što vidjeti. Na parkingu za invalide na Pilama stoje parkirani motori koji sprječavaju ulaz i izlaz s parkinga. Na sred puta! Tako da ja od njih ne mogu proći da invalidskog mjesta. U isto vrijeme na pješačkom prijelazu stoje tri komunalna redara i reguliraju promet. Pošao sam do njih i rekao sam im što se odvija na parkingu. Govore mi da su naplatili kazne, u što čisto sumnjam. I kao to je to – njima mogu samo naplatiti kaznu. Onda sam zvao policiju i rekli su mi se da obratim – komunalnim redarima i da onda oni zovu pauka. Pauka sam osobno ja nazvao, našao sam broj na internetu. I naravno, nitko se ne javlja. Očito ne rade navečer – rekao nam je čitatelj ističući da nije toliko ljut jer ‘ljudi možda ne obadaju da su parkirali’.

-Ali htio bih da se samo malo više podigne svijest o tome – rekao je.

Stavovi i mišljenja u rubrici ‘Vaše vijesti’ ne izražavaju nužno uredničku politiku redakcije portala DuList.hr, već isključivo mišljenje i stavove njihovih autora.

 

Pročitajte još

STRAŠNO! Naš sugrađanin se iskrcao iz taksija i propao u otvorenu kunetu

Dulist

UŽIVO SA STRADUNA Čitateljica: ‘Što sve nećemo vidjeti. Čovjek je prođirao bez gaća’

Dulist

NEUGODNO ISKUSTVO ČITATELJICE U BUTIZI Pršutu je istekao rok prije mjesec dana. Nastavili su ga prodavat’ i nakon mog upozorenja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija