Sport

RAZOČARANI BIJAČ ‘S ovakvom igrom neće biti dobro protiv Brescie’

RAZOČARANI BIJAČ 'S ovakvom igrom neće biti dobro protiv Brescie'

Čestitam Pro Reccu na pobjedi. Dominirali su cijelu utakmicu, a mi nismo odigrali na razini. Moramo se konsolidirati do srijede, jer s ovakvom igrom neće biti dobro ni protiv Brescie – kazao je vidno utučeni Jugov kapetan Marko Bijač nakon domaćeg poraza od Recca.

-Od početka sezone nam je ta Brescia finale sezone, dosta se o tome govorilo i zadnjih dana, možda nam stoji negdje u podsvijesti. To nam nije opravdanje za ovako lošu igru pred domaćom publikom – dodao je Bijač.

-U boljoj su formi, a za nas je ovo putokaz da trebamo igrati bolje. Moramo brzo zaboraviti ovu utakmicu i okrenuti se srijedi. Ova nam utakmica nije tako važna kao Brescia u srijedu – kazao je Felipe Perrone.

-Utakmica nam je bila da se igramo, a oni su pokazali veću želju. Mi tu želju moramo pokazati u srijedu, jer nam je ta utakmica najbitnija u ovom dijelu sezone. Ovim porazom nismo puno izgubili, dosta je bodova u igri, a već s pobjedom protiv Barcelonete u gostima smo na Final Sixu – kazao je Jugov centar Josip Vrlić.

-Recco je pokazao snagu, a mi smo pokazali slabo lice u puno segmenata. Recco je kaznio gotovo sve situacije. Nismo zaustavili njihovu vanjsku liniju. Nakon ovog poraza bitno nam je izaći bez velikih ožiljaka. Ove godine igramo malo slabije nego lani, što je bilo za očekivati u prvom dijelu sezone. Brescia je sasvim drukčija od Recca, tražit će slabe točke. S ovakvom igrom ne bi dobili Bresciu – kazao je trener Juga CO Vjeko Kobešćak.

-Malo momčadi je u povijesti ovdje pobjeđivalo. Stvarno moraš imati dobar tim te odigrati odlično. A mi smo to danas uradili. Zadovoljan sam viđenim u našoj igri. To ne bi trebao biti naš vrhunac, ni taktički ni fizički, ali ima vremena do svibnja, do Final Sixa. Trebamo napredovati da bismo osvojili Ligu prvaka -izjavio je trener Pro Recca Vladimir Vujasinović.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist