DuList PROMO

RAZMIŠLJAŠ O PROMJENI STUDIJA ILI FAKULTETA? Prebaci se na RIT Croatia, ne gubi godinu i počni s predavanjima u siječnju 2022. godine!

RAZMIŠLJAŠ O PROMJENI STUDIJA ILI FAKULTETA? Prebaci se na RIT Croatia, ne gubi godinu i počni s predavanjima u siječnju 2022. godine!

Odabir fakulteta iznimno je važna odluka u životu svakoga od nas i – nimalo laka. Ako si među onima koji propitkuju svoju odluku o odabranom studiju / fakultetu, dobra vijest glasi: jedini način da nešto naučimo jest da to i probamo. Onima koji razmišljaju o promjeni, a ne znaju što bi sljedeće napravili želimo poručiti: istraži i porazgovaraj o opcijama. Ne košta te ništa, a možda dobiješ informacije koje će ti pomoći da promisliš što dalje i napraviš potrebnu promjenu!

Saznaj više o upisima u proljetni semester na RIT Croatia putem ZOOM info sessiona 06.12.2021. u 17:00 sati!

Većina diplomanata RIT Croatia pronađe posao u roku do šest mjeseci od diplomiranja!

RIT Croatia međunarodni je kampus američkog sveučilišta RIT, poznatog po obrazovanju usmjerenom na pripremu za tržište rada i razvoj karijere. Na kampusima u Dubrovniku i Zagrebu RIT Croatia provodi sljedeće američke visokoobrazovne studije:
Informacijske tehnologije / Web and Mobile Computing
Međunarodno poslovanje te
Service Management.

U našem je središtu djelovanja student; cilj nam je kontinuirano pripremati studente za razvoj i nadogradnju njihovih karijera. Samo u protekloj, kriznoj godini, 88% diplomanata RIT generacije 2020. pronašlo zaposlenje i/ili nastavilo s obrazovanjem u roku do šest mjeseci od diplomiranja.

Studij na engleskom jeziku, američka i hrvatska diploma, program razmjene studenata među kampusima RIT-a tijekom četverogodišnjeg studija (Rochester i Dubai), stjecanje relevantnog radnog iskustva tijekom studija u trajanju od minimalno 800 sati, individualizirani pristup studentima, međunarodno okruženje, i konačno, visok postotak zapošljavanja po diplomiranju samo su neke od prednosti studiranja na RIT Croatia.

Proces prelaska na RIT Croatia je – jednostavan

Na RIT Croatia se prebacuju studenti iz Hrvatske i inozemstva. Hrvatski studenti se na RIT Croatia najčešće prebacuju s Ekonomskog i Pravnog fakulteta, FER-a, ali i s drugih fakulteta kao što su Stomatološki fakultet, PMF, Pomorski fakultet itd. Kandidati koji prelaze s drugih fakulteta ne pristupaju prijemnom ispitu, već im se priznaje prijemni ispit fakulteta na koji su upisani, a postoji i mogućnost priznavanja položenih kolegija sa srodnih studija. Za početak studija u siječnju 2022. (proljetni semestar), zainteresirani studenti trebaju kontaktirati RIT Croatia (admissions@croatia.rit.edu).

Stipendije i novčane potpore

RIT Croatia svake godine nudi izvrsne mogućnosti stipendiranja. Više od 80% prošlogodišnjih kandidata za upis ostvarilo je pravo na nepovratne stipendije ili financijske potpore koje osigurava RIT Croatia iz godišnjeg fonda za stipendije i financijske potpore u iznosu od 2,6 milijuna kuna.

Prijavi se na online info session o prebacivanju na RIT Croatia. Vidimo se!

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist