DuList IN

RAZLOG ZA VESELJE Davor Lukšić uskoro postaje otac!

RAZLOG ZA VESELJE Davor Lukšić uskoro postaje otac!

Davor Lukšić, milijarder i vlasnik najluksuznijih hotela u Hrvatskoj, zajedno sa suprugom Cristel Carrisi Lukšić iščekuju rođenje sina.

Pripreme za slavlje obavljaju se, kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, u zagrebačkoj luksuznoj vili u kojoj par planira organizirati slavlje za prijatelje, među kojima bi trebalo biti i poznatih gostiju. Davor i Cristel Lukšić vjenčali su se prošle godine, a sad su u velikim pripremama za rođenje prvog djeteta.

Lukšić je do svadbe slovio za najpoželjnijeg hrvatskog neženju jer je uspješan, obrazovan, markantan, samozatajan i jako bogat. Poduzetnik Lukšić školovao se na prestižnom sveučilištu Babson College, a nasljednik je Grupacije Lukšić, poslovnog carstva čija se vrijednost procjenjuje na astronomskih 12,5 milijardi američkih dolara.

Forbes ih je 2014. godine svrstao među trideset najbogatijih ljudi u svijetu, a čak nekoliko puta i među pet najuzornijih svjetskih milijardera – poslovnom filozofijom Lukšići su primjer uspješnog korporativnog mega biznisa.

Više pročitajte ovdje.

Izvor: Jutarnji list

Pročitajte još

ZVIJEZDE PJEVAJU Mihi oduševio i prošao u finale, Lejla ispala

Dulist

[FOTO] MATURALNA VEČER Pomorci uplovili u svijet odraslih

Dulist

Pogledajte majicu koju je Mihovil Španja nosio u polufinalu Zvijezde pjevaju

Dulist