Sport

RASPOLOŽENJE UOČI ZVEZDE Nema straha od prvaka Srbije

jug zvezda23

Utakmice Juga i Crvene Zvezde uvijek su pune naboja i sportskog rivaliteta.

Trener Juga CO Miho Bobić kaže kako je momčad spremna za dvoboj koji se igra u srijedu, 5. studenoga s početkom u 18.15 sati uz izravan prijenos na TV kanalu Arenasport 1.

Tko dolazi u Gruž? Crvena Zvezda je mlada momčad s petoricom igrača koji su osvojili Svjetski kup u Kazahstanu (braća Rašović, Eškert, Obradović i Ranđelović). Na golu je Denis Šefik, na koga ne treba trošiti riječi, a trener Dejan Savić je ujedno i izbornik Srbije.

– Pravo upozorenje nam je njihova posljednja utakmica s Primorjem u kvalifikacijama Lige prvaka. Izgubili su u zadnjoj četvrtini. Čeka nas teška utakmica, ali mi smo Jug. Moramo težiti pobjedi gdje god igrali, a posebno pred svojim navijačima. Od prve do zadnje minute mora biti vidljiva želja za pobjedom – rekao nam je trener Juga CO Miho Bobić.

Dio svoje igračke karijere Nikola Janović je proveo i u Crvenoj Zvezdi. Bio je jedan od najboljih igrača Juga u famoznom finalu Lige prvaka kojega smo prije dvije godine izgubili:

– Zvezda je uvijek izazov i riječ je o momčadi koja je ne tako davno bila prvak Europe, a nemojmo zaboraviti da je riječ o prvaku Srbije, ali nema nikakvog straha. Bolji smo i idemo na pobjedu. Volio bih da se Gruž ispuni, i da odigramo jednu vrhunsku utakmicu kako bismo osvojili tri boda i zadovoljili ukuse svih ljubiteja vaterpola u Dubrovniku – izjavio je NIkola Janović.

VK Jug CO će i ovom prigodom svojim navijačima prirediti dodatne sadržaje u funkciji spektakla.

Uoči utakmice, vaterpolisti Juga CO će od 13 sati na Stradunu sudjelovati u zagovaračkoj kampanji “Drugo lice invalidnosti” koja promiče talente i sposobnosti osoba s invaliditetom, u svrhu unaprjeđenja mogućnosti zapošljavanja osoba s invaliditetom.

Igrači Juga će na službeno predstavljanje izaći u majicama koje je izradila udruga DEBRA i na taj način podržati akciju udrugu koja se već 18 godina brine o oboljelima od bulozne epidermolize, a osnovana je s ciljem međusobnog povezivanja i organiziranja pomoći i podrške oboljelima od rijetkih bolesti i njihovim obiteljima.

Budući je riječ o susretu ‘viskog rizika’, sasvim razumljivo iz policije ovoga puta nismo dobili dozvolu točenja pive na tribinama. No zato smo, u suradnji s Culture club Revelinom organizirali zabavu nakon utakmice gdje će priključiti i seniorska momčad Juga. U srijedu od 22 sata u Revelin se može ući s pretplatničkom iskaznicom Juga ili kartom s utakmice Jug – Crvena Zvezda.

Pročitajte još

KUP JADRANA U JUDU JK Dubrovnik osvojio četiri medalje

Dulist

TJEDNI BRIDŽ TURNIR Najbolji su Andrija Martić i Joško Đilović

Dulist

[FOTO] FINALE ZA PRVAKA Košarkašice Raguse izjednačile rezultat s Trešnjevkom

Dulist