Aktualno

Raspisana javna nabava za uređenje vanjskih sportskih igrališta u Gospinom polju

vanjsko igraliste gospino polje

Nakon što je okončano prethodno savjetovanje, Grad Dubrovnik pokrenuo je proces javne nabave za radove na uređenju i opremanju vanjskih sportskih terena u Gospinom polju. Rok za dostavu ponuda je 17. lipnja 2024. godine do 9 sati. Procijenjena vrijednost nabave je 220 tisuća eura (bez PDV-a).

– Projektom se planira renovacija vanjskog igrališta podijeljenog na dva dijela – nogometno i košarkaško, smještenog uz samu Sportsku dvoranu, s ciljem unapređenje sportske infrastrukture Grada i osiguranja adekvatnih uvjeta za trenažni i natjecateljski proces sportskih klubova. Uredit će se dio vanjskog igrališta namijenjenog za nogomet na način da se na postojećem terenu zamijeni dotrajala umjetna trava, formira prostor klupe za igrače uz teren. Tribine će umjesto do sadašnjih betonskih biti poboljšane te će se postaviti plastične klupe. Teren će odgovarati natjecateljskom programu nogometa U12, što do sada nije bio slučaj – napisali su iz Grada.

Dodaju kako će se drugi dio vanjskog betonskog košarkaškog igrališta obložiti antistres oblogom (tartan) te ocrtati za košarku i teren za odbojku i/ili badminton. Na oba terena zamijenit će se kompletna ograda.

Gradu Dubrovniku već su ranije, putem Javnog poziva Ministarstva turizma i sporta, odobrena bespovratna sredstva u iznosu od 199.084,00 eura za ove radove, dok će preostali iznos Grad osigurati iz vlastitih sredstava. Početak radova očekuje se u drugoj polovici 2024.

 

Pročitajte još

IZ GRADA PODSJEĆAJU U tijeku je završno testiranje sustava zone posebnog prometnog režima

Dulist

400 TISUĆA STANOVA U RH JE PRAZNO Bačić: Nacionalni plan stambene politike biti će donesen do kraja godine

Dulist

Carmen Miloglav i ove sezone u Ragusi!

Dulist