Hrvatska

RASPISAN NATJEČAJ Traži se novi direktor Hrvatske turističke zajednice

Sukladno Zakonu o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma, odnosno na temelju odluke Turističkog vijeća HTZ-a s posljednje 10. sjednice, Hrvatska turistička zajednica danas je objavila Natječaj za izbor i imenovanje direktora/direktorice Hrvatske turističke zajednice.

Natječaj će biti otvoren 30 dana, točnije do 16. lipnja do kraja dana. Neki od uvjeta koje kandidati moraju ispunjavati uključuju završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij, integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij, traži se i najmanje pet godina radnoga iskustva na rukovodećim poslovima u turizmu ili najmanje 10 godina radnog iskustva na rukovodećim poslovima koji odgovaraju stupnju stečene stručne spreme, potrebno je znanje jednog i poznavanje dodatnog stranog jezika i dr.

Uz dokaze o ispunjavanju posebnih uvjeta, kandidati prilikom prijave na natječaj moraju priložiti i prijedlog četverogodišnjeg programa rada Hrvatske turističke zajednice.

Odluku o odabiru najboljeg kandidata, odnosno imenovanje direktora na mandat od četiri godine donijet će Turističko vijeće Hrvatske turističke zajednice.

Više informacija i detalja oko natječaja dostupno je na mrežnim stranicama Hrvatske turističke zajednice, odnosno putem ove poveznice.

Pročitajte još

MINISTAR MARIĆ: Razmatramo uvođenje vaučera za gorivo

Dulist

Dubrovački restoran 360º i korčulanski LD Terrace zadržali Michelinovu zvjezdicu

Dulist

NAKON SASTANKA S MINISTROM MARIĆEM Studenti uspjeli, porezni limit povećava se za 9000 kuna

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija