Aktualno

RASPISAN NATJEČAJ Općina Župa dubrovačka dodjeljuje stipendije učenicima i studentima

RASPISAN NATJEČAJ Općina Župa dubrovačka dodjeljuje stipendije učenicima i studentima

Općina Župa dubrovačka raspisala je natječaj za dodjelu  stipendija u školskoj/akademskoj godini 2022./2023. 

Stipendije će se dodijeliti uspješnim i nadarenim učenicima i studentima, onima koji dolaze iz obitelji čija mjesečna primanja ne prelaze 1700,00 kn po članu obitelji, djeci bez oba roditelja te djeci stradalnika Domovinskog rata. Stipendija se odobrava učenicima i studentima koji se školuju ili studiraju izvan Općine Župa dubrovačka, a pravo na stipendiju ne mogu ostvariti oni koji se obrazuju uz rad ili su korisnici nekih drugih oblika novčane potpore s osnova školovanja.

Pravo na stipendiju mogu ostvariti studenti i učenici koji su državljani Republike Hrvatske te koji imaju prebivalište na području Općine Župa dubrovačka uz uvjet da redovito upisuju školsku, odnosno akademsku godinu. Prijave za dodjelu stipendija dostavljaju se u zatvorenim omotnicama osobno ili putem pošte na adresu: Općina Župa dubrovačka, Vukovarska 48, 20207 Mlini s naznakom “Natječaj za stipendije-ne otvarati”. Natječaj za 2022./2023. godinu otvoren je do 28. Listopada  2022. godine. Nepotpune prijave i prijave izvan roka neće se razmatrati.

Zahtjevi se dostavljaju isključivo na obrascima koji se mogu preuzeti s web stranice općine, odnosno koji se mogu dobiti u Odsjeku za društvene djelatnosti. Odsjek za društvene djelatnosti na raspolaganju je za konzultacije i pojašnjenja eventualnih nejasnoća vezanih uz natječaj na broj telefona: 020/487-481.

Pročitajte još

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist

OBRAĐENA GOTOVO SVA BIRAČKA MJESTA HDZ-u 61 mandat, SDP-u 42

Dulist

NOVI PROGRAM Što pogledati u Kinematografima Dubrovnik?

Dulist