Aktualno

Raskopana Ulica Paska Baburice

Naš čitatelj poslao nam je slike iz Ulice Paska Baburice, u kojoj već dva mjeseca stoji neasfaltiran dio puta.

Ulica je raskopana kad se mjestimično sanirao put Od Batale, međutim ova  ulica nije dobila prijeko potreban asfalt.

Neasfaltirani dio ulice, navodi naš čitatelj, nalazi se između  kućnog broja 3. i 5., te na spoju ulica Paska Baburice i Od Batale.

DuListovci će poslati upit komunalnim službama Grada i vidjeti zbog čega ulica  nije do kraja završena.

Podsjetimo, ovog ponedjeljka trebao bi nam stići odgovor Grada Dubrovnika, a po pitanju stršećih električnih kabela poviše škole Ivana Gundulića, u ulici Andrije Hebranga. Naime, direktor Elektrojuga Milivoj Bender u svom odgovoru rekao nam je kako navedeni kabeli koji su dio kabelske instalacije javne rasvjete, nisu u nadležnosti DP Elektrojuga već u nadležnosti Grada Dubrovnika. 
 

Pišite nam! 
Ukoliko i Vi imate komunalnih problema u susjedstvu, bez obzira o kojem je djelu Dubrovnika riječ, pišite nam na info@dulist.hr ili se javite na broj telefona 020/350 670. Rado ćemo vas posjetiti i pomoći u rješavanju problema u Vašem susjedstvu kontaktirajući nadležne institucije.

 
 

Pročitajte još

Danas obilježavamo Svjetski dan Crvenog križa i Crvenog polumjeseca

Dulist

DUBROVAČKI ARHITEKT MARKO DABROVIĆ IZ 3LHD-A Ekipa koja donosi optimizam, ne pričaju o teškoćama, već hrabro mrve birokraciju

Barbara Đurasović

MARIN ČILIĆ ‘Baldo je spreman za novu ulogu starijeg brata’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija