Zanimljivosti

Raguž toliko voli žene da im je čestitao njihov dan i kad ne treba

Raguž toliko voli žene da im je čestitao njihov dan i kad ne treba

Drage žene, sretan Vam dan žena! – dio je današnje objave Dubrovačke stranke DUSTRA-e Željka Raguža.

I ništa tu ne bi bilo neobično da je danas 8. ožujka kada se zapravo Dan žena i slavi. No, danas je osmi dan, ali svibnja kada se primjerice u Europi obilježava Dan pobjede i kraj Drugog svjestkog rata. Mogao je Raguž na današnji dan čestitati gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću i dan oslobođenja hrvatske metropole u Drugom svjetskom ratu, a možda je jednostavno netko u njegovoj stranici mislio kako se možda danas obilježava Majčin dan, kojega inače slavimo upravo u svibnju. Međutim, tek druge nedjelje u svibnju.

Ipak, nije za zamjeriti im zbog poruke koju su na Facebooku objavili: ‘Pravi umjetnik mora napraviti skicu prije nego što napravi remek djelo. Dragi Bog i priroda su isto tako napravili muškarca (Adam) kao skicu, a nakon toga remek djelo zvano Žena. Drage žene, sretan Vam dan žena.’

Podsjetimo, na nedavno održanoj Izbornoj skupštini DUSTRA-e, Raguž je predstavio čak pet potpredsjednica stranke, a to su Marina Franić, Ana Matušić, Ivana Šepak, Martina Brković i Danijela Đurić Arapović.

Pročitajte još

Jesu li vam uvalili lažne kovanice?

Dulist

Ekipa ‘Mali bijeli zec’ pobjednici prvog Dub Pub kviz vikenda!

Dulist

‘PUTEVIMA BOKELJSKIH HRVATA’ Bogata tradicija, ljepota narodnih običaja i velike emocije

Dulist