Sport

Ragusa pobjedom otvorila novu sezonu Premijer lige

Ragusa pobjedom otvorila novu sezonu Premijer lige

Ženski košarkaški klub Ragusa otvorio je novu sezonu Premijer ženske lige. U susretu protiv Splira dubrovačke košarkašice, inače braniteljive naslova, slavile su s rezultatom 73:53.
Uoči početka nove sezone za Hrvatski košarkaški savez trenerica Raguse Cvetana Matić rekla je kako će ona biti izjednačena i zanimljiva.
– U našem rosteru došlo je do određenih promjena. Došle su nam dvije mlade igračice – studentice Martina Kujundžić i Nikolina Pavić. Želja nam je nastaviti s dobrim igrama i u ovoj sezoni. Promovirat ćemo naše mlade igračice i smatram da će spoj iskustva i mladosti donijeti dobre igre i rezultate. Cure dobro treniraju i spremne dočekujemo početak sezone – poručila je.
Kapetanica Katarina Čagalj jedva je dočekala početak natjecanja.
-U novu sezonu ulazimo s velikom željom i ambicijom za obranu naslova i u kupu i u prvenstvu. Ekipa je ostala praktički na istoj razini kao i lani otišlo nam je par igračica, međutim i došle su nam nove dvije perspektivne igračice koje bi nam trebale dati novu dimenziju u igri. Radimo intenzivno na treninzima više od mjesec dana, osjećamo se spremno i jedva čekamo da krene nova sezone – rekla je Čagalj.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr