Aktualno

RADOVI VRIJEDNI 230 TISUĆA EURA Započelo uređenje novog dječjeg igrališta i vježbališta u Čibači

Započeli su radovi na uređenju novog dječjeg igrališta i vježbališta u naselju Čibača, na zemljištu koji je Općina Župa dubrovačka namjenski kupila za potrebe izgradnje dječjeg igrališta i vježbališta u prvoj fazi te građevine javne i društvene namjene – Dom kulture u drugoj fazi.

Projektnu dokumentaciju je izradila tvrtka Proto-arch d.o.o., a cilj je bio postići maksimalnu moguću iskoristivost prostora sa što većim izborom načina korištenja samog igrališta te popratnih sadržaja koji će se ukomponirati sa obuhvatnim prostorom i potreboma lokalnog stanovništva. Igralište je planirano na način da zadovolji potrebe svih uzrasta djece i mladih, ali i ostalih stanovnika promovirajući zdraviji način života. Projekt u prvoj fazi uključuje i krajobrazno uređenje, sadnju novih stabala uz zadržavanje postojećih te uređenje cjelokupne zone.

Na osnovu projektne dokumentacije proveden je postupak javne nabave, najpovoljniji ponuditelj je tvrtka Tehnogradnja d.o.o., a vrijednost radova je 237.966,87 eura s uključenim PDV-om.

Pročitajte još

NADZOR VOZAČA Sutra policija pojačano na cestama!

Dulist

U SUBOTU Otkriva se mural dubrovačkom branitelju Cvijetu Antunoviću!

Dulist

‘DOBRI DUH HNK KONAVLJANIN’ Napustio nas je Ivan Čeliković

Dulist