Županija

RADOVI NA ORLANDU Ogradom odsječen park i dječje igralište

Srebreno je od početka travnja pretvoreno u veliko gradilište. Uz izgradnju oborinskog kanala koja je zatvorila put od križanja za mul do obale, te promet za priobalni dio mjesta usmjerila preko plaže, počeli su i pripremni radovi za izgradnju novog Orlanda, piše Župčica.hr

Djelatnici tvrtke Tehnika iz Zagreba tijekom prošlog tjedna su ogradili prostor gradilišta visokim plavim tablama. U tijeku su radovi na iskopu i pripremi terena za temeljenje, a počela je montaža prve građevinske dizalice pa se narednih dana očekuje i sam početak gradnje.

Spomenuto ograđivanje gradilišta na južnom dijelu uz more, izazvalo je nezadovoljstvo dijela mještana. Naime, ograde na prostoru prema plaži su postavljene uz sam put za priobalni dio Srebrenog, pa je iza njih ostalo i dječje igralište uz plažu a i zelenilo uz put. – Moglo se ograde barem za prvo vrijeme ogradu pomaknut nekoliko metara od puta, pa bi sve izgledalo puno ljepše, a djeca bi se tijekom ljeta mogla igrati na igralištu uz plažu – komentar je mještana okupljenih u srebrenskim kafićima.

FOTO: Župčica

Pročitajte još

Centar za rehabilitaciju Josipovac na Prvenstvu Hrvatske u kuglanju

Dulist

Raspada se nova cesta u Slanom: ‘Asfalt je dva i pol puta tanji od projekta!’

Dulist

Načelnik Nardelli povećao iznos ovogodišnjih stipendija

Dulist