Aktualno

Radisson domaćin Lufthansine konferencije

Radisson domaćin Lufthansine konferencije

Radisson Blu Resort & Spa u Dubrovačkim Vrtovima Sunca je domaćin godišnje konferencije Lufthansa City Center, jedne od vodećih svjetskih mreža luksuznih turističkih agencija, od 7. do 10. studenog.

Ova iznimno važna konferencija okupit će više od petsto vlasnika i direktora turističkih agencija, članica Lufthansa City Centre mreže. Sudionike koji dolaze iz 80 različitih zemalja svijeta u Radisson Blu Resort & Spa u Dubrovačkim Vrtovima Sunca očekuje bogat program s mnoštvom utjecajnih govornika, zanimljivih radionica i posjeta najvažnijih lokacija u destinaciji. Tema ovogodišnje konferencije je razvoj i trendovi globalnog tržišta u turističkoj industriji.
 
Ovaj odabir još jednom potvrđuje Dubrovnik kao jednu od najboljih kongresnih destinacija svijeta te Radisson Blu Resort & Spa u Dubrovačkim Vrtovima Sunca kao jednog od vodećih konferencijskih centara u regiji, kojem ova konferencija dolazi kao kruna najuspješnije sezone u kojoj se održalo preko 90 različitih kongresa, sastanaka i događanja.

Pročitajte još

PERICA MARTINOVIĆ Volim Zagreb, ali pravo doma je ‘ođe’, u Gradu!

Ivana Mijić Vulinović

LJETNIKOVCI NA PRODAJU Od ruševine ispod Bourbona do tvornice paste na Ombli

Andrea Falkoni Račić

[FOTO] Stradun krcat, a gužve se tek očekuju

Dulist