Zanimljivosti

RADIONICE U SVIBNJU Kako napisati životopis, motivacijsko pismo, prvu prijavu za posao…

RADIONICE U SVIBNJU Kako napisati životopis, motivacijsko pismo, prvu prijavu za posao...

Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK) Dubrovnik u svibnju nastavlja s pripremama za izlazak na tržište rada, pronalaženje zaposlenja, odabir daljnjeg obrazovanja i/ili smjera u vlastitoj karijeri.
Ukoliko Vas zanimaju neke od navedenih aktivnosti dovoljno je samo najaviti svoj dolazak telefonom na broj 020/640-281, e-mailom na cisok-dubrovnik@hzz.hr ili osobnim dolaskom u CISOK na adresu Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e)
Moja prva prijava za posao – Radionica je namijenjena svim mladim osobama koje se prvi put susreću s tržištem rada. Polaznike radionice ćemo upoznati s uslugama HZZ-a te ćemo im pokazati koje sve portale mogu pretraživati u pronalasku željenog posla te kako se po pravilu prijavljuje na natječaje za posao.
Radionica će se održati: 05. 05. 2015. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik
Idealan kandidat za posao – Radionica je namijenjena svima koji traže posao i imaju želju saznati koje su to vještine i sposobnosti potrebne i idealne za željeno radno mjesto.
Radionica će se održati: 07. 05. 2015. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik
Motivacijsko pismo – Radionica je namijenjena svim mladim osobama. Na radionici ćete imati priliku naučiti što je to motivacijsko pismo, čemu ono služi te kako ga napisati na praktičkom dijelu radionice.
Radionica će se održati: 08. 05. 2015. i 26. 05. 2015. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik
Što NE smijete raditi kada se prijavljujete na natječaj za posao – Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao. Na primjerima loših zamolbi, životopisa te razgovora otkrit ćete koje su najčešće pogreške u procesu traženja posla te ćete naučiti kako ih ispraviti.
Radionica će se održati: 12. 05. 2015. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik
Europass životopis – Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao. CISOK savjetnici će Vam korak po korak pokazati kako se ispunjava životopis u Europass formatu.
Radionica će se održati: 14. 05. 2015. i 28.05.2015. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik
Vještine komunikacije i samopredstavljanja poslodavcu – Radionica je namijenjena svima koji traže posao kako bi se što bolje pripremili za intervju s potencijalnim poslodavcem. Polaznici radionice će naučiti kako se predstaviti poslodavcu, koja su najčešća pitanja na intervjuu te kako pravilno odgovoriti na njih.
Radionica će se održati: 15. 05. 2015. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik
U potrazi za poslom – Radionica je namijenjena svima koji traže posao. Najvažnija je pažljiva priprema za traženje posla. Na radionici ćete proći kroz sve faze prijave za posao.
Radionica će se održati: 19. 05. 2015. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik
Razlika između klasične i otvorene molbe za posao – Radionica je namijenjena svima koji traže posao. Na radionici ćete naučiti koje su prednosti molbe za posao i kako se ona piše te kako se predstaviti potencijalnom poslodavcu ako nije oglašen natječaj za određeno radno mjesto.
Radionica će se održati: 22. 05. 2015. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik

Pročitajte još

[FOTO] Pridvorska folklorna skupina zabalala u Gradišću i Beču

Dulist

Jesu li vam uvalili lažne kovanice?

Dulist

Ekipa ‘Mali bijeli zec’ pobjednici prvog Dub Pub kviz vikenda!

Dulist