Grad

RADIONICE FENIKSA Kako bolje razumijeti sebe i potrebe svoje djece?

feniks logo

Predavanje i oglednu radionicu na temu Teorije izbora i JA poruka održat će članice Feniksa, udruge za zaštitu djece, mladih i obitelji večeras u 18 sati u Čitaonici Narodne knjižnice Grad.

Tijekom sljedeća dva mjeseca održavat će se besplatne radionice namijenjene roditeljima i djeci (polaznicima 5., 6. i 7. razreda). Radionice za roditelje vodit će Marija Hrtica i Bojana Čengija, a zajedničke za roditelje i djecu Katarina Telesmanić. Radionice su osmišljene kako bi roditelji kvalitetnije i sadržajno provodili vrijeme sa svojom djecom, a ujedno i prakticirali naučeno na radionicama namijenjenim samo za njih.

Primjena Teorije izbora u  radu s roditeljima omogućava roditeljima da bolje upoznaju sebe te bolje razumiju  svoje potrebe i potrebe  svoje djece. Roditeljima se pruža mogućnost da boljim razumijevanjem sebe i drugih ojačaju vlastite kapacitete  i kompetencije te da u odnosu na dob djeteta, njegovu razvojnu razinu, specifičnosti  i individualnosti  budu efikasniji u discipliniranju djece te im tako omoguće da odrastu u odgovorne, sretne i zadovoljne ljude.

Program provode Feniks, udruge za zaštitu djece, mladih i obitelji u suradnj s Dubrovačkim knjižnicama.

Pročitajte još

Dubrovačke mjere priuštivog stanovanja predstavljene kao primjer djelovanja lokalnih vlasti gradova EU

Dulist

HVALI SE PROTUPRAVNOM ODLUKOM! Što stoji iza Raguževe ‘koferijade’?

Ivana Mijić Vulinović

GRAD POZIVA Ispunite anketu i doprinesite planiranju zelene urbane obnove!

Dulist