Zanimljivosti

PUTUJE SE U SRIJEDU! Perica Kisić poklanja putovanje na Bali za dvije osobe! Pročitajte uvjete

PUTUJE SE U SRIJEDU! Perica Kisić poklanja putovanje na Bali za dvije osobe! Pročitajte uvjete

Naš sugrađanin Perica Gerica Kisić odlučio je razveseliti dvoje dubrovačkih umirovljenika. Poklanja, naime, desetodnevno putovanje na Bali za dvije osobe! Svi su troškovi plaćeni! No jedina ‘kvaka’ je u tome što se putuje već u srijedu, 16. studenog pa treba brzo reagirati.
-Trebao sam ići na Bali, otok u Indoneziji, ali mi je zbog poslovnih obveza nešto iskrsnulo pa želim to putovanje pokloniti. Uvjet je da je riječ o umirovljenicima, da pod stare dane malo otputuju, moraju biti cijepljeni, a putovnica im mora vrijediti još najmanje šest mjeseci. Sve je plaćeno! Tko ovo dobije, bit će kao da je dobio na lotu – šali se gospar Kisić te napominje još jednom kako su svi troškovi plaćeni.
Putuje se dakle već 16. iz Zagreba pa će, napominje gospar Kisić, hitno u ponedjeljak trebati riješiti formalnosti oko promjene karata.
Tko želi na Baliju uživati u masažama, kupanju, obilascima… neka se javi gosparu Perici na 098 787 773. Napomenuo nam je kako će u idućih nekoliko sati biti nedostupan jer ide u poslovno u Crnu Goru, a možete ga kontaktirati i na mail peter.yacht.ddm@gmail.com.
Svaka čast gosparu Perici, a onima koji se odluče na ovu avanturu želimo sretan put!

Pročitajte još

[FOTO] EDUKACIJSKI PROGRAM Učenici OŠ Mokošica postali ‘Mladi istraživači mora’

Dulist

DAN JE PLANETA ZEMLJE Ovo je naš dom

Dulist

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist