Aktualno

PU dubrovačko-neretvanska bogatija za 38 mladih policijskih službenica i službenika

Policijska uprava dubrovačko-neretvanske bogatija je za 38 policijskih službenica i službenika, koji su raspoređeni u PP Dubrovnik, PPoP Dubrovnik, PAP Čilipi, PGP Gruda, PP Ston, PP Metković i PGP Metković.

Svi oni završili su Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/ka. Program je uspješno završilo 466 polaznika, odnosno 317 policijskih službenika i 149 policijskih službenica, čime je zadržan trend od više od 30 posto udjela žena u generaciji.

Polaznici 18. generacije Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/ka dolaze iz svih krajeva Hrvatske, a riječ je o jednoj od najuspješnijih generacija – čak 32 polaznika završilo je program s prosjekom 5,0.

Tijekom jednogodišnjeg programa polaznici su stekli fizičke vještine i potrebna znanja za časno i dostojno obavljanje policijskog zanimanja.

-Svojim mladim kolegama Policijska uprava dubrovačko-neretvanska i ovim putem izražava dobrodošlicu i želi puno uspjeha i sreće u budućem radu – poručuju iz Policijske uprave.

Pročitajte još

VK JUG NA DAR DOBIO SVOJU SLIKOVNICU Priča o ježu jugašu oduševit će najmlađe, ali i one nešto malo starije!

Dulist

ZA IDUĆU GODINU Ryanair uvodi 16 novih linija iz Dubrovnika, a tri će ‘operirati’ cijelu godinu!

Dulist

[VIDEO] Napreduju radovi na rekonstrukciji hotela Argentina

Dulist