Sport

PRVO KOLO DALMATINSKE LIGE Čak 15 medalja za BK Dubrovnik

PRVO KOLO DALMATINSKE LIGE Čak 15 medalja za BK Dubrovnik

Prvo kolo Dalmatinske lige odigrano je ove subote u Dubrovniku. Badminton klub Dubrovnik nastupio je sa 17 igrača, koji su osvojili 15 medalja!

Na kraju turnira podjeljeni su pehari za najuspješnije pojedince u protekloj sezoni. Pehar su osvojili Patrik Karamatić i Lučia Galjer u konkurenciji do 13 godina!

Medalje je osvojila Lea Burazor za prvo mjesto u kategoriji ponedinačno do 11 godina, Mara Šumić za drugo mjesto u istoj kategoriji, Romea Milković za treće mjesto u kategoriji pojedinačno do 13 godina. U ženskim parovima do 13 godina prvo mjesto osvojile su Lea Burazor i Romea Milković, drugo mjesto Niko Šumić u kategoriji pojedinačno do 15 godina, dok je treće mjesto pripalo Luki Curiću i Luki Srzentiću u muškim parovima do 15 godina.

Prvo mjesto u kategoriji pojedinačno do 17 godina osvojila je Lučia Galjer, drugo Petra Šilje, a treće Noa Selmani. U kategoriji ženski parovi do 17. godina prvo mjesto pripalo je Noi Selmani i Karli Vuletić, drugo mjesto Lučii Galjer i Petri Šilje, a treće Niki Obradović i Leoni Šuljak. Patrik Karamatić osvojio je drugo mjesto u kategoriji pojedinačno do 17 godina, Davor Makivić treće mjesto u istoj kategoriji, dok su Patrik Karamatić i Davor Makivić osvojili prvo mjesto u muškim parovima do 17. godina.

Izvor/foto: Facebook/BK Dubrovnik

Pročitajte još

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist