Sport

PRVI ZIMSKI KUP Sjajni rezultati ŽNK Ombla u Makarskoj!

zk ombla

U Makarskoj je održan 1. Zimski kup! ŽNK Ombla nastupio je sa dvije kategorije, a cure su postigle sjajne rezultate u obje kategorije.

-Kategorija U-13 je bila podijeljena u 4 grupe gdje je za prolaz u polufinale bilo potrebno prvo mjesto u skupini koje smo ostvarili sa sve tri pobjede i plasirale se u polufinale. U polufinalu smo pobjedili Split, a u finalu bile bolje od Abecede sporta. Za nasu praznu mrežu kroz cijeli turnir je bila zahvalna Katarina Glavinić, inače najmlađa naša igračica, dok je Mara Lučić bila najspretnija u napadu gdje se odlično snašla i ostvarila 5 pogodaka u mreži protivnica. Naša kapetanica Lara Jurinac je predvodila cijelu ekipu sa odličnom igrom i zalaganjem uza sve ostale cure koje su zaslužne za ovaj uspjeh, a to su redom bile: Lucija Lučić, Marijeta Repović, Kristiana Ćović, Karmen Jovanović, Mihaela Bajn, Mihaela Vuković, Mara Mikulandra i Nikol Rajčević – objavili su iz kluba.

znk ombla1 2

-U kategoriji U-16 smo bili podijeljeni u dvije ekipe gdje nam je jedna ekipa prošla skupinu ali nažalost u razigravanju nije izborila polufinale turnira. u kategoriji U-16 su nastupile: Rafaela Bonvardo, Ena Vićan, Ivana Ćubić, Lea Bjelogradski, Karmen Lipanović, Karmen Rodin, Nea Ostrički, Lora Rončević, Laura Vejnović, Tea Bosak, Karla Iža, Andrea Slade, Nina Rusković, Katja Knez, Mare Matijević, Zorana Lazarin i Isabel Jemo. Sve u svemu smo prezadovoljni i preponosni smo na naše cure gdje smo za festu u grad donijeli zlato – zaključuju iz ŽNK Ombla.

 

Foto: ŽNK Ombla

Pročitajte još

KUP JADRANA U JUDU JK Dubrovnik osvojio četiri medalje

Dulist

TJEDNI BRIDŽ TURNIR Najbolji su Andrija Martić i Joško Đilović

Dulist

[FOTO] FINALE ZA PRVAKA Košarkašice Raguse izjednačile rezultat s Trešnjevkom

Dulist