Hrvatska

PRVI DUBROVČANIN NA ČELU HRVATSKOG ROTARYJA Novi guverner Davorko Obuljen u Gradu okupio svoj tim

rotary davorko 18

Novi guverner Rotary Distrikta 1913 Hrvatska, dr. sc. Davorko Obuljen, okupio je svoj tim u Gradu na Seminaru obuke distriktnog tima (DTTS), gdje je ujedno predstavljeno vodstvo distrikta za 2024/2025. godinu. Ovaj seminar sastavni je dio procesa planiranja aktivnosti Distrikta 1913 za nadolazeću rotarijansku godinu. Na radionici su novi guverner, njegovi asistenti i predsjednici odbora pripremili plan i ciljeve za iduću godinu kako bi Distrikt 1913 zadržao vodeću poziciju europskoj Zoni 21. Guverner Obuljen je predstavio globalne ciljeve Rotaryja i strateški akcijski plan Rotary Distrikta 1913.

–Naše je poslanje povećati utjecaj i proširiti doseg, osnažiti uključenost i prilagoditi se promjenama koje nas okružuju. Promičemo dobru volju i mir u svijetu te aktivno sudjelujemo u projektima služenja na globalnoj razini. Ponosno služimo i ustrajno pridonosimo zajednici u kojoj djelujemo i u koju smo neodvojivo uključeni. U tomu jesmo i bit ćemo vodeća organizacija u Hrvatskoj – istaknuo je Obuljen, prvi Dubrovčanin na čelu hrvatskog Rotaryja.

Na seminaru su, uz dolazećeg guvernera Davorka Obuljena, aktivno sudjelovali svojim izlaganjima regionalni lideri iz Zone 21, Darko Tipurić i Ivan Miškulin, trenutačna guvernerka Sunčica Bulat Wuersching, Peter Gregurić, Dalibor Brnos, Jelena Popić, Mislav Klobučić i Josip Krnić.

Skupu se obratila predsjednica Rotary kluba Dubrovnik Barbara Đurasović, koja je prenijela tople pozdrave dubrovačkih rotarijanaca novom distriktnom timu.

Pročitajte još

IZBORI ZA EU PARLAMENT Birat će se 15 zastupnika više nego prije pet godina

Dulist

BONO BOŠNJAK podnio ostavku na mjesto predsjednika Hrvatskog boksačkog saveza

Dulist

EU sud za ljudska prava odbio sve tužbe slovenskih ribara

Dulist