Sport

PRVI DIO REGIONALNOG PRVENSTVA Jugaši doplivali do 23 medalje!

PRVI DIO REGIONALNOG PRVENSTVA Jugaši doplivali do 23 medalje!

Prvog dana Regionalnog prvenstva dobnih kategorija Regije 1 (Dalmacija) Jugovi plivači osvojili su 23 medalje, od toga 9 zlatnih, 5 srebrenih i 9 brončanih.

Vlaho Nenadić je osvojio četiri zlata i to na 100 m slobodno u seniorskoj, juniorskoj i mlađe juniorskoj kategoriji te na 200 leđno u mlađe juniorskoj kat. Lara Šurković osvojila je šest medalja i to tri zlata na 100 m slobodno u seniorskoj, juniorskoj i mlađe juniorskoj kategoriji te tri bronce na 200m leđno u istim kategorijama. Michel Brassard osvojio je zlato na 200 m delfin u seniorskoj kategoriji. Juraj Barčot osvojio je četiri medalje i to dvije na 100 m mješovito srebro u seniorskoj kategoriji i zlato u juniorskoj kategoriji te dvije bronce na 200 m leđno u seniorskoj i juniorskoj kategoriji. Marko Baletin osvojio je tri srebra i to na 100 m slobodno u seniorskoj i juniorskoj kategoriji, te na 100 m mješovito u juniorskoj kategoriji. Maja Perak osvojila je broncu na 100 m slobodno u mlađe juniorskoj kategoriji.

Ženska juniorska štafeta 4x50m slobodno u sastavu Lara Šurković, Maja Perak, Antonia Šurković i Tonka Bušković osvojila je dvije bronce u seniorskoj i juniorskoj kategoriji.

Muška mlađe juniorska štafeta 4x200m slobodno u sastavu Bruno Tošović, Đivo Baletin, Lovro Brać i Marko Tevšić osvojila je srebro u mlade juniorskoj i broncu u juniorskoj kategoriji.

– Čestitamo osvajačima medalja, ali i svima ostalima na dobrom plivanju u prvom dijelu – poručili su iz Plivačkog kluba Jug.

Pročitajte još

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist