Sport

PRVI DIO REGIONALNOG PRVENSTVA Jugaši doplivali do 23 medalje!

PRVI DIO REGIONALNOG PRVENSTVA Jugaši doplivali do 23 medalje!

Prvog dana Regionalnog prvenstva dobnih kategorija Regije 1 (Dalmacija) Jugovi plivači osvojili su 23 medalje, od toga 9 zlatnih, 5 srebrenih i 9 brončanih.

Vlaho Nenadić je osvojio četiri zlata i to na 100 m slobodno u seniorskoj, juniorskoj i mlađe juniorskoj kategoriji te na 200 leđno u mlađe juniorskoj kat. Lara Šurković osvojila je šest medalja i to tri zlata na 100 m slobodno u seniorskoj, juniorskoj i mlađe juniorskoj kategoriji te tri bronce na 200m leđno u istim kategorijama. Michel Brassard osvojio je zlato na 200 m delfin u seniorskoj kategoriji. Juraj Barčot osvojio je četiri medalje i to dvije na 100 m mješovito srebro u seniorskoj kategoriji i zlato u juniorskoj kategoriji te dvije bronce na 200 m leđno u seniorskoj i juniorskoj kategoriji. Marko Baletin osvojio je tri srebra i to na 100 m slobodno u seniorskoj i juniorskoj kategoriji, te na 100 m mješovito u juniorskoj kategoriji. Maja Perak osvojila je broncu na 100 m slobodno u mlađe juniorskoj kategoriji.

Ženska juniorska štafeta 4x50m slobodno u sastavu Lara Šurković, Maja Perak, Antonia Šurković i Tonka Bušković osvojila je dvije bronce u seniorskoj i juniorskoj kategoriji.

Muška mlađe juniorska štafeta 4x200m slobodno u sastavu Bruno Tošović, Đivo Baletin, Lovro Brać i Marko Tevšić osvojila je srebro u mlade juniorskoj i broncu u juniorskoj kategoriji.

– Čestitamo osvajačima medalja, ali i svima ostalima na dobrom plivanju u prvom dijelu – poručili su iz Plivačkog kluba Jug.

Pročitajte još

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist

NAKON 24 GODINE Hrvatska malonogometna reprezentacija izborila Svjetsko prvenstvo!

Dulist