Sport

OBJESIO KOPAČKE O KLIN Ivo Caput zeleni travnjak zamijenio plavim prostranstvima

OBJESIO KOPAČKE O KLIN Ivo Caput zeleni travnjak zamijenio plavim prostranstvima

Nakon što je prije više od dva desetljeća započeo svoj nogometni put na terenima u Lapadu i Gospinom polju, Ivo Caput zeleni je travnjak ovog tjedna zamijenio plavim prostranstvima. Naime, kako navode iz NK GOŠK Dubrovnik 1919, Caput se nakon završenog fakultetskog obrazovanja ukrcao na brod.

Iz dubrovačkog nogometnog trećeligaša navode kako je Caput prve službene minute upisao još kao sedamnaestogodišnjak u posljednjem kolu sezone 2009./10. na gostovanju u Hrvacama, dok je prvi put protivničku mrežu tresao već u drugom kolu iduće sezone na Lapadu protiv makarskog Zmaja. Nakon dvije dobre sezone odlazi u Hajduk, a kasnije provodi i pola sezone u njemačkom SVN Zweibrucken te dvije sezone u NK Novigrad prije povratka u Dubrovnik.
-U našem dresu upisao je više od 230 nastupa te postigao gotovo 50 pogodaka, a koliko je samo duela s protivničkim igračima dobio i u zraku i na zemlji. Čvrstina, požrtvovnost i predanost urezali su ga u srca svih navijača te će ostati upisan kao jedan od onih što su dali najviše za dubrovački nogomet u posljednjih nekoliko desetljeća.
Četvrtfinale Hrvatskog kupa i gostovanje na Maksimiru kod kasnijeg finalista Lokomotive te osvajanje dva Županijska kupa samo su neki od sretnih trenutaka koje smo skupa proveli i koje ćemo zasigurno pamtiti.
Ivo, hvala ti od srca za sve što si dao za naš klub. Mi ti ovim putem želimo puno zdravlja, sreće i uspjeha u nastavku tvog životnog puta! – naveli su na Facebooku iz NK GOŠK Dubrovnika 1919.

Foto: Facebook/NK GOŠK Dubrovnik 1919

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist