Sport

PRVENSTVO HRVATSKE U PLIVANJU Šurković, Brassard i Barčot doplivali do medalja

Šest medalja osvojili su Jugovi plivači prvog dana Prvenstva Hrvatske, koje se za dobne skupine seniora, juniora i mlađih juniora održava u Zagrebu. Mario Šurković osvojio je tri medalje, Michel Brassard dvije te Juraj Barčot jednu. Šurković je, naime, u disciplini 200 mješovito srebrni u juniorskoj i mlađe seniorskoj kategoriji te brončani u seniorskoj kategoriji. Michel Brassard u disciplini 50 delfin je srebrni u mlađe seniorskoj i brončani u seniorskoj kategoriji, dok je Juraj Barčot u disciplini 200 slobodno brončani u mlađe juniorskoj kategoriji. Juraju je ovo prva medalja osvojena na PH!
Osim toga Juraj je u disciplini 1500 slobodno zauzeo 4. mjesto u mlađe juniorskoj kategoriji.
Osim osvajača medalja odlične nastupe u današnjim finalima zabilježili su i drugi Jugovi plivači. Đivo Damić je u disciplini 1500 slobodno osvojio 4. mjesto u seniorskoj i mlađe seniorskoj kategoriji, dok je Vlaho Nenadić u disciplini 200 slobodno zauzeo 7. mjesto u mlađe juniorskoj kategoriji. Roko Zvone je u disciplini 200 mješovito doplivao do 7. mjesta u mlađe juniorskoj kategoriji dok je Antonia Šurković u disciplini 50 delfin doplivala do 10. mjesta u juniorskoj kategoriji. Na ovom natjecanju PK Jug predstavlja 14 natjecatelja s ostvarenim normama pod vodstvom trenera Frane Ćirka i Andreja Drobca.

Pročitajte još

ŠVICARCI, PORTUGALCI, AUSTRIJANCI, HRVATI… Interes za Arenu Lapad iznenadio gradonačelnika!

Dulist

Pridružite se obilježavanju Europskog tjedna sporta

Dulist

BRAVO! Lorenzo Butigan teniski viceprvak države do 10 godina

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija