Sport

‘NADAMO SE KAKO ĆEMO IPAK IGRATI…’ Prijave za Divlju ligu do 11. kolovoza

'NADAMO SE KAKO ĆEMO IPAK IGRATI...' Prijave za Divlju ligu do 11. kolovoza

Počele su prijave za ovogodišnju Divlju ligu koja bi, prema sadašnjim planovima, trebala početi 16. kolovoza.

-Prijave za nastup u Prvenstvu dubrovačkih kupališta u vaterpolu, Divljoj ligi 2021., primaju se do srijede, 11. kolovoza do 20 sati u Caffe baru Giro (u sklopu Trgovačkog centra Tommy). Ždrijeb će biti u petak, 13. kolovoza, a plan je krenuti s turnirom u ponedjeljak, 16. kolovoza te odigrati finale 4. ili 5. rujna – poručuju organzatori na stranici divljaliga.com.

-S obzirom na situaciju, dobro poznatu, neće ove godine bit kvalifikacija, već kreću svi skupa. Kup sustav je s repasažom dok ne dobijemo četiri najbolje momčadi. Potom klasičan kup – polufinala, te na kraju utakmica za treće mjesto i finale – ističe se dalje.

Osam najuspješnijih momčadi Divlje lige 2019. su nositelji. Podsjetnik, Kamen mali (Cavtat) brani naslov, doprvak je bio FUN H20 Mlini, Elita treća, Kokoti četvrti, a u četvrtfinalu su poraženi Crvene stijene Orašac, PVG Gruški mul, Porporela i Pasjača Popovići.

Paralelno s prijavama momčadi, prijavljuju se i tereni.

-Mjere koje su na snazi ne idu nam na ruku, ali se svi nadamo kako ćemo dočekati sredinom kolovoza bolje dane, te kako ćemo ovo ljeto, za razliku od prošlog, ipak igrati… – zaključuju iz Divlje lige.

Pročitajte još

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist