Sport

SENIORSKO PRVENSTVO Pet medalja za dubrovačke judoke, Bulić i Šutalo državni prvaci!

judo dubrovnik 1966
Čak pet medalja osvojile su dubrovačke judoke na Prvenstvu Hrvatske za seniore koje je ovog vikenda održano u Zagrebu. Judo klub Dubrovnik 1966. osvojio je jedno zlato i dva srebra dok je Judo klub Dubrovnik osvojio zlato i broncu.
Ispred Judo kluba Dubrovnik 1966 u kategoriji do 90 kilograma zlato je osvojio Josip Bulić, dok je Borna Butijer srebrni. Drugo srebro je osvojila Šejla Škaljić u kategoriji do 57 kilograma.
-Status favorita u kategoriji do 90 kg je potvrdio Josip Bulić koji je do zlata stigao uz 4 pobjede, a vrijedi naglasiti da su sve bile s iponima. Jako dobar nastup je imao i Borna Butijer koji je uz 4 pobjede i jedan poraz osvojio srebro pobijedivši pritom iskusnije borce. Finale je s tri pobjede izborila i Šejla Škaljić (-57) čime je pokazala dobru formu za nadolazeće Europske juniorske kupove – objavili su iz kluba. Dodaju kako je Bruna Bilić osvojila peto mjesto. Klub je po uspješnosti zauzeo peto mjesto u ukupnoj konkurenciji te treće mjesto u muškoj konkurenciji.
Judo klub Dubrovnik okitio se sa zlatom i broncom. Ivana Šutalo u kategoriji +78 kilograma osvojila je zlato, dok je Leona Niketić osvojila broncu.
-Ovog vikenda smo nastupili na prvenstvu Hrvatske za seniore i seniorke. Kike je još jednom pokazala svoju dominaciju u “plus”kategoriji te još jednom osvojila prvo mjesto, dok je kadetkinja Leona Niketić osvojila broncu. Nadomak medalji s osvojenim 5. mjestom je Luka Ivanković, a još su nastupili Davor Obrvan i Mario Lonco – objavili su iz Judo kluba Dubrovnik.
jk dubrovnik
Foto Judo klub Dubrovnik/Judo klub Dubrovnik 1966

Pročitajte još

JUGAŠI U FINALU EUROKUPA! Potopili španjolski Sabadell

Dulist

[FOTOGALERIJA] Vesela lica na Olimpijskom festivalu dječjih vrtića

Dulist

JUG U POLUFINALU LEN EUROCUPA Vjekoslav Kobešćak: Utakmica će sigurno biti teška

Dulist