Aktualno

PRVA VODITELJICA ‘DOBRO JUTRO, HRVATSKA’ Dubrovkinja Marija Nemčić postaje nova šefica Programa HRT-a

Hrvatska radiotelevizija (HRT) objavila je imena četiri nova ravnatelja poslovnih jedinica, koji će ujedno biti i najbliži suradnici novog ravnatelja HRT-a, piše Index.hr.

HRT je organiziran u četiri poslovne jedinice (PJ) na čijem čelu su ravnatelji, a to su: Program, Produkcija, Tehnologija i Poslovanje.

U priopćenu kojeg potpisuje glavni ravnatelj Robert Šveb se navodi da se na natječaj javio niz “iznimno kvalitetnih kandidata”.

Marija Nemčić nova je ravnateljica Programa HRT-a. Nemčić radi na HRT-u više od 30 godina, a u svojoj dosadašnjoj karijeri obnašala je razne rukovodeće funkcije u programu, produkciji, međunarodnim odnosima i ravnateljstvu HRT-a.

“Njen profesionalizam, znanje i motivacijsko umijeće dobro je poznato svima na HRT-u, kao i izvan njega – a njezina ključna uloga će biti podići kvalitetu i kredibilitet programa i programskih sadržaja HRT-a”, piše u priopćenju.

Nakon obavljenih intervjua, a prije odluke o imenovanju, sukladno Zakonu provedeno je izjašnjavanje kreativnih zaposlenika na kojem je Marija Nemčić dobila pozitivno mišljenje 73% radnika koji su pristupili glasovanju.

Nemčić je javnosti poznatija kao prva voditeljica emisije Dobro jutro, Hrvatska koja je s emitiranjem započela 27. travnja 1992. godine.

 

Pročitajte još

UDRUGA RINA MAŠERA Ove godine proslavili 65. godišnjicu rada, pokrenuli i važnu akciju

Karmen Maškarić

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

Zbog otežavajućih okolnosti danas su neke ulice bez vode, provjerite je li i vaša!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija