Crna kronika

Provodi se istraga protiv Trebinjca koji je pokušao prokrijumčariti 20 kilograma kokaina

Provodi se istraga protiv Trebinjca koji je pokušao prokrijumčariti 20 kilograma kokaina

Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku oglasilo se o slučaju pokušaja krijumčarenja skoro 20 kilograma kokaina iz Hrvatske u BiH sredinom ovog tjedna.

35-godišnji Trebinjac je u petak, uz kaznenu prijavu, priveden u Općinsko državno odvjetništvo te je ispitan zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

-Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 35-godišnjak 22. studenoga 2023., preko graničnog prijelaza Gornji Brgat u skrivenom preinačenom dijelu vozila prevozio sedamnaest paketa odnosno ukupno 19 kilograma i 300 grama droge kokain radi daljnje preprodaje. Sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku usvojio je prijedlog ovog državnog odvjetništva i odredio istražni zatvor protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i opasnosti od bijega – ističu.

Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku je, nakon ispitivanja, donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 35-godišnjeg okrivljenika zbog postojanja osnovane sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela.

Pročitajte još

TJEDNI REKORDER 49-godišnjak ‘napuhao’ 2,08 promila

Dulist

U METKOVIĆU Vozio neregistrirano vozilo bez vozačke… Predložena kazna – 90 dana zatvora!

Dulist

UBIJEN SIN JEDINAC U SPLITU Osumnjičen ovisnik s bogatim dosjeom

Dulist