Crna kronika

Provodi se istraga protiv Trebinjca koji je pokušao prokrijumčariti 20 kilograma kokaina

privodjenje bih drzavljanin sud 4

Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku oglasilo se o slučaju pokušaja krijumčarenja skoro 20 kilograma kokaina iz Hrvatske u BiH sredinom ovog tjedna.

35-godišnji Trebinjac je u petak, uz kaznenu prijavu, priveden u Općinsko državno odvjetništvo te je ispitan zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

-Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 35-godišnjak 22. studenoga 2023., preko graničnog prijelaza Gornji Brgat u skrivenom preinačenom dijelu vozila prevozio sedamnaest paketa odnosno ukupno 19 kilograma i 300 grama droge kokain radi daljnje preprodaje. Sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku usvojio je prijedlog ovog državnog odvjetništva i odredio istražni zatvor protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i opasnosti od bijega – ističu.

Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku je, nakon ispitivanja, donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 35-godišnjeg okrivljenika zbog postojanja osnovane sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela.

Pročitajte još

Brzom intervencijom ugašen požar uz magistralu kraj skretanja za Bosanku

Dulist

Požar na Pelješcu pod nadzorom, vatrogasci rade na sanaciji

Dulist

DORH ponovno uložio žalbu i traži produljenje istražnog zatvora za Albanku Ymeri

Dulist