Aktualno

Provjerite tko je u ponedjeljak i utorak bez struje

U ponedjeljak 18. listopada zbog neophodnih radova u TS 10/0,4 kV ZATON MALI, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 8.30 do 15 sati u ulicama: Soline, Bulet (osim 31A), Obala S. Radića od k.br. 45, javljaju iz Elektrojuga.

Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži napajanoj iz TS 10/0,4 kV STARA MOKOŠICA, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 9 do 13 sati u ulicama: Na moru 1-16, Gradićevo 1-5, Mirinovo 1-3.

Zbog neophodnih radova na dalekovodu, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 8.30 do 10 sati za naselja: Riđica, Mravinjac, Mrčevo i Kliševo.

U utorak, 19. listopada zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži napajanoj iz TS 10/0,4 kV USPINJAČA, ukoliko vremenske prilike dozvole doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 8.30 do 16 sati u ulicama: Zagrebačka 1-2, Od greba Žudioskih 3-9, Od Srđa 2-26.

Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži napajanoj iz TS 10/0,4 kV SUĐURAĐ, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 10 do 16 sati u ulicama: predio Puhjera i predio Šilovo selo.

Pročitajte još

VICKO MIHALJEVIĆ NA SATU POVIJESTI Branitelji su bili odlučni do zadnjega braniti svoj grad

Dulist

Đakonsko ređenje Jure Paponje i Miša Pecotića u subotu u katedrali

Dulist

Goran Šafarek, autor stranice ‘Priroda Hrvatske’: Unatoč vrevi turista, Dubrovnik je i dalje nevjerojatan grad

Mia Njavro Banić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija