Grad

PROVJERILI SMO Prihod od zidina na 12 posto prošlogodišnjeg!

Od prvog dana jasno nam je da su bilo kakve prognoze vrlo nezahvalne, s obzirom na to da se epidemiološka situacija i kod nas i na emitivnim tržištima mijenjala iz dana u dan. Sve u svemu, možemo biti zadovoljni do sad odrađenim. Prva polovina kolovoza bila je i iznad očekivanja, međutim, nakon uvrštavanja Hrvatske na crvene liste pojedinih država, prije svega Ujedinjenog Kraljevstva, dogodio se očekivani pad. Ostaje žal da nismo uspjeli ostvariti željene rezultate do samog kraja kolovoza pa i rujna za koji su najave bile sjajne – prokomentirala je ostvarene turističke rezultate direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika Ana Hrnić.

Prihodi od prodaje ulaznica za gradske zidine u osam mjeseci ove godine manji su za 88 posto u odnosu na isto razdoblje 2019. godine, a kad je riječ o broju posjetitelja pad iznosi 86 posto.

U novom broju DuLista možete pročitati koliki pad posjetitelja, ali i prihoda bilježe druge dubrovačke atrakcije – Lokrum i žičara za Srđ.

Pročitajte još

SASTANAK U MINISTARSTVU Dogovoreni daljnji koraci za provedbu Plana upravljanja

Dulist

BROJNI KONCERTI I IZLOŽBA Ovako će se u Dubrovniku obilježiti Svjetski dan glazbe

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija