Aktualno

Protupožarni inspektor ‘bacio’ i grušku placu na popravni ispit

Tehnicki pregled place u gruzu 20

Završen je tehnički pregled gruške place koji prethodi ishođenju uporabne dozvole te početku rada nove place, javljaju iz Grada Dubrovnika. Naime, kako navode, službenici nadležnog Upravnog odjela za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje utvrdili su kako su svi preduvjeti za izdavanje uporabne dozvole ispunjeni osim požarstva.

-Sukladno uputama požarnog inspektora potrebno je izraditi manje korekcije projektne dokumentacije. Nakon što isto bude izvršeno te nakon dobivanja pozitivnog očitovanja požarnog inspektora placa u Gružu može započeti s radom – istaknuli su.

DuList je već u četvrtak pisao kako je na gruškoj placi bilo užurbano radi tehničkog pregleda za uporabnu dozvolu. Cijela svita gradskih službenika, predstavnika investitora, inspektora… pomno je pregledavala dokumentaciju i uspoređivala je sa stanjem na terenu.

Treba istaknuti kako je riječ o još jednom projekt na gruškom području koji je među ostalim ‘pao’ na protupožarnom ispitu, a radi se o Domu umirovljenika koji tako više od godinu dana nije dobio uporabnu dozvolu.

Pročitajte još

Meteorolog: ‘Do kraja svibnja promjenjivo, a ljeto će biti toplije od prosjeka uz moguće suše’

Dulist

HRVATSKA DRUGA PO INFLACIJI Maslinovo ulje u travnju skuplje 61,4 posto!

Dulist

DOSJE JARAK Banožić prvi put nakon nesreće: ‘Želim istinu, nisam pretjecao’

Dulist