Aktualno

Prošetajte ‘Božićnom čarolijom’ u Maloj kući i pomozite našoj slabovidnoj sugrađanki

Iz Dječjeg vrtića Mala kuća sve ljude dobrog srca pozivaju na otvaranje humanitarnog programa ‘Božićna čarolija’ koje će se održati u ponedjeljak, 14. prosinca s početkom u 16:00 sati.

Program su organizirale odgojiteljice DV Mala kuća za djecu Mokošice, odnosno korisnike DV treće cjeline. S obzirom na epidemiološke mjere, broj posjetitelja je ograničen, a njihova vrata bit će otvorena za već dogovorene susrete u tjednu ispred nas do 18. prosinca u vremenu od 16:30 do 19:30 sati. Cilj ove akcije je korisnicima kao i njihovim roditeljima osvijetliti puteve do najljepšeg blagdana u godini, kada slavimo i iščekujemo rođenje malog Isusa i radujemo se novim početcima u Novoj godini.

Kratkom šetnjom kroz dvorište posjetitelji će moći vidjeti jaslice, počastiti se priklicama i hot-dogovima ‘to go’ te na aparatu uzeti topli čaj i vruću čokoladu. Akcija je humanitarnog karaktera u suradnji s Lions club Dubrovnik sveti Vlaho ‘Srce pod povećalom’, u kojoj se skupljaju novčana sredstva za kupnju elektronskog povećala za našu slabovidnu gimnazijalku, kojoj bi pomagalo uveliko pomoglo u daljnem školovanju.

Također, u suradnji s Dubrovačkim zimskim festivalom, u programu je i posjet tuc-tuc vozila s prigodnim maskotama koji će dodatno uveseliti najmanje korisnike.

Pročitajte još

S potvrdom po abonamenat samo jednom u školskoj godini

Dulist

29. GODINA POSLIJE Operacija Konavle

Dulist

OBAVIJEST ELEKTROJUGA Tko je u četvrtak i petak bez struje?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija