Aktualno

Proradili semafori na skretanju za Poslovnu zonu u Župi

U poslijepodnevnim satima utorka, 14. rujna, u rad su ponovno pušteni semafori na skretanju za Poslovnu zonu Župe dubrovačke. Podsjetit ćemo kako su ovi semafori u kvaru više mjeseci, točnije od početka siječnja, a kako su za DuList nedavno rekli iz Hrvatskih cesta, treći je to bio put da je došlo do potpunog uništenja opreme na ovom semaforu za vrijeme grmljavinskog nevremena.

-Hrvatske ceste s općinom Župa dubrovačka traže novi način napajanja semafora na križanju poslovne zone Čibača s DC8 kako bi se smanjio broj kvarova. Trajno rješenje ovog problema postići će puštanjem u rad nove TS Groblje Dubac – naveli su iz Hrvatskih cesta za naš portal proteklog srpnja.

Novi način napajanja očito se pronašao pa su semafori jučer pušteni u rad čime će se povećati sigurnost prometa na ovom križanju.

Pročitajte još

ODLIČNO! KUD ‘Stjepan Radić’ organizira učenje konavoske zdravice za djecu

Dulist

DO KRAJA LISTOPADA British Airways povezuje Heathrow i Dubrovnik 11 puta tjedno!

Dulist

Sajam tradicijskih obrta i rukotvorina za vikend u Lazaretima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija