Aktualno

Propucan auto Ivana Turudića, istraga u tijeku

Propucan auto Ivana Turudića, istraga u tijeku
28.08.2018., stadion u Maksimiru, Zagreb - Liga prvaka, play-off, uzvratna utakmica, GNK Dinamo - Young Boys. Dolazak poznatih na nogometnu utakmicu. Ivan Turidic Photo: Marko Prpic/PIXSELL (28.08.2018., stadion u Maksimiru, Zagreb - Liga prvaka, play

Sudac Visokog kaznenog suda i novoimenovani glavni državni odvjetnik Ivan Turudić danas je policiji prijavio da mu je propucan osobni automobil, potvrdili su iz policije, piše Index.

Turudić je, naime, policiji danas prijavio oštećenja svog automobila u Virovitici, svom rodnom gradu. On i supruga su navodno uočili oštećenje na automobilu u blizini retrovizora te ga je Turudić, ne znajući kako je oštećenje nastalo, odvezao u ovlašteni servis.

Policijska uprava virovitičko-podravska oglasila se povodom vijesti da je propucan auto glavnog državnog odvjetnika.

– Možemo potvrditi da je I.T. danas pristupio u službene prostorije policije te iznio informacije kako je na vozilu kojim se koristi uočio oštećenja. S obzirom na vrstu oštećenja, vozilo je prevezeno u prostor policije te se na vozilu obavlja očevid. Za sada nismo u mogućnosti iznositi druge detalje koji bi mogli potaknuti preuranjene zaključke – poručuju iz PU virovitičko-podravske, piše Jutarnji list.

Potom su automehaničari u vozilu pronašli dva zrna, kada mu je navodno postalo jasno da je netko pucao na njegovo vozilo. Ivan Turudić ima dva automobila, manji Volkswagen i Audi Q5. Navodno mu je propucan Q5. Kako navodi N1 pozivajući se na informacije s Visokog kaznenog suda, Turudić je trenutno na godišnjem odmoru.

Navodno propucavanje Turudićeva automobila komentirao je i premijer i šef HDZ-a Andrej Plenković, koji je rekao da je to “zabrinjavajuće”, dodavši da je kontaktirao potpredsjednika vlade Tomu Medveda, koji je u vladi zadužen za nacionalnu sigurnost, da SOA, on i MUP naprave procjenu treba li Turudiću zaštita.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Pročitajte još

Napustio nas je glazbenik i profesor Eduard Edi Marčić

Dulist

JAVNO OTVARANJE PONUDA Pristiglo 289 ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

OD ČETVRTKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist