Aktualno

PROplin u Komolcu zatvoren – do sutra!

proplin2

Iako je jučer stigla obavijest kako će PROplinovo prodajno mjesto u Komolcu, koje ne radi od subote, 1. listopada biti otvoreno u utorak, 4. listopada to se još nije dogodilo.

Obavijestili su nas o tome ogorčeni građani, koji ne mogu u Komolcu 'natankati' svoje limene ljubimce plinom već četiri dana. A u to se uvjerio i naš fotoreporter koji je zatekao obavijest kako je prodajno mjesto zatvoreno do 5. listopada.

Prema jučerašnjoj obavijesti Sektora korporativnih komunikacija INA-e ovog ponedjeljka je završena reintegracija tvrtke PROplin, članice INA Grupe u Inu čime je navedena tvrtka ponovo pripojena Ini. Vraćanje PROplina u maticu, naveli su, omogućit će povećanu efikasnost kroz optimizaciju cijelog UNP prodajnog lanca koristeći postojeće Inine resurse.

Banner 300x250 DU 1

– Poslove koje je do sada obavljao PROplin (prodaja autoplina, prodaja UNP plina u bocama i veleprodaja/industrijska prodaja UNP plina) od sada će obavljati INA te je osigurana nesmetana i neprekinuta usluga svim dosadašnjim klijentima PROplina. PROplinova prodajna mjesta Pula, Labin, Zadar – Stanovi, Metković i Komolac (Dubrovnik), koja su zatvorena u subotu 1. listopada zbog dovršetka pripajanja PROplina u Inu, ponovo započinju s radom sutra, u utorak 4. listopada.

Svim korisnicima su na raspolaganju i druga Inina prodajna mjesta koja u ponudi imaju dosadašnje PROplinove proizvode – naveli su iz Sektora korporativnih komunikacija, odakle je u petak, 30. rujna javnosti poslana obavijest o zatvaranju navedenih prodajnih mjesta. No, očito ovo u Komolcu još nije potvoreno.

Pročitajte još

MOKOŠICA PRVI PUT PROSLAVILA SV. GAŠPARA ‘Misu je doživljavao kao nešto veličanstveno’

Dulist

GORDAN BOSANAC ‘Šuica je prekršila kodeks ponašanja, mora se suočiti sa sankcijama

Dulist

ISPUCALI STUPOVI PELJEŠKOG MOSTA Stručnjaci tvrde kako sigurnost prometa nije ugrožena

Dulist