Aktualno

PROplin u Komolcu zatvoren – do sutra!

Iako je jučer stigla obavijest kako će PROplinovo prodajno mjesto u Komolcu, koje ne radi od subote, 1. listopada biti otvoreno u utorak, 4. listopada to se još nije dogodilo.

Obavijestili su nas o tome ogorčeni građani, koji ne mogu u Komolcu 'natankati' svoje limene ljubimce plinom već četiri dana. A u to se uvjerio i naš fotoreporter koji je zatekao obavijest kako je prodajno mjesto zatvoreno do 5. listopada.

Prema jučerašnjoj obavijesti Sektora korporativnih komunikacija INA-e ovog ponedjeljka je završena reintegracija tvrtke PROplin, članice INA Grupe u Inu čime je navedena tvrtka ponovo pripojena Ini. Vraćanje PROplina u maticu, naveli su, omogućit će povećanu efikasnost kroz optimizaciju cijelog UNP prodajnog lanca koristeći postojeće Inine resurse.

– Poslove koje je do sada obavljao PROplin (prodaja autoplina, prodaja UNP plina u bocama i veleprodaja/industrijska prodaja UNP plina) od sada će obavljati INA te je osigurana nesmetana i neprekinuta usluga svim dosadašnjim klijentima PROplina. PROplinova prodajna mjesta Pula, Labin, Zadar – Stanovi, Metković i Komolac (Dubrovnik), koja su zatvorena u subotu 1. listopada zbog dovršetka pripajanja PROplina u Inu, ponovo započinju s radom sutra, u utorak 4. listopada.

Svim korisnicima su na raspolaganju i druga Inina prodajna mjesta koja u ponudi imaju dosadašnje PROplinove proizvode – naveli su iz Sektora korporativnih komunikacija, odakle je u petak, 30. rujna javnosti poslana obavijest o zatvaranju navedenih prodajnih mjesta. No, očito ovo u Komolcu još nije potvoreno.

Pročitajte još

Most dr. Franja Tuđmana zatvoren za prvu skupinu vozila

Dulist

OPĆINU STEŽU ROKOVI Vrtić u Kuparima do 2026.?

Andrea Falkoni Račić

Festanjulka Lada Jurica šalje pozdrave iz Bruxellesa

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija