Aktualno

PROplin u Komolcu zatvoren – do sutra!

proplin2

Iako je jučer stigla obavijest kako će PROplinovo prodajno mjesto u Komolcu, koje ne radi od subote, 1. listopada biti otvoreno u utorak, 4. listopada to se još nije dogodilo.

Obavijestili su nas o tome ogorčeni građani, koji ne mogu u Komolcu 'natankati' svoje limene ljubimce plinom već četiri dana. A u to se uvjerio i naš fotoreporter koji je zatekao obavijest kako je prodajno mjesto zatvoreno do 5. listopada.

Prema jučerašnjoj obavijesti Sektora korporativnih komunikacija INA-e ovog ponedjeljka je završena reintegracija tvrtke PROplin, članice INA Grupe u Inu čime je navedena tvrtka ponovo pripojena Ini. Vraćanje PROplina u maticu, naveli su, omogućit će povećanu efikasnost kroz optimizaciju cijelog UNP prodajnog lanca koristeći postojeće Inine resurse.

– Poslove koje je do sada obavljao PROplin (prodaja autoplina, prodaja UNP plina u bocama i veleprodaja/industrijska prodaja UNP plina) od sada će obavljati INA te je osigurana nesmetana i neprekinuta usluga svim dosadašnjim klijentima PROplina. PROplinova prodajna mjesta Pula, Labin, Zadar – Stanovi, Metković i Komolac (Dubrovnik), koja su zatvorena u subotu 1. listopada zbog dovršetka pripajanja PROplina u Inu, ponovo započinju s radom sutra, u utorak 4. listopada.

Svim korisnicima su na raspolaganju i druga Inina prodajna mjesta koja u ponudi imaju dosadašnje PROplinove proizvode – naveli su iz Sektora korporativnih komunikacija, odakle je u petak, 30. rujna javnosti poslana obavijest o zatvaranju navedenih prodajnih mjesta. No, očito ovo u Komolcu još nije potvoreno.

Pročitajte još

Ursula von der Leyen ponovno izabrana za predsjednicu EU komisije!

Dulist

OD DUBROVNIKA DO MEĐUGORJA Evo kada se otvara Camino

Dulist

Vlahušić: Plaže bez suncobrana, šetnjice bez drvoreda, zidine bez osvježivača zraka…

Dulist