Sport

PROMJENA NA GOLU JUGA Popadić Batina umjesto Nižića

PROMJENA NA GOLU JUGA Popadić Batina umjesto Nižića

Toni Popadić Batina, vratar juniorske reprezentacije Hrvatske u sljedećoj natjecateljskoj sezoni nosit će kapicu broj 13, i uz standardnog seniorskog reprezentativca i prvog golmana Marka Bijača činiti vratarski par VK Jug CO.

Riječ je o mladom 19-godišnjem golmanu, poniklom u jugovoj školi vaterpola koji je kroz mlađe uzraste redovito bio proglašavan najboljim vratarom turnira. Visok je čak 203 centimetra.

– Iznimno mi je drago da se Popadić Batina vratio nakon svih ozljeda i odmah ću reći da u njega imam veliko povjerenje. Možda će nekome zvučati preuranjeno, ali Marko Bijač i Toni Popadić Batina će dugoročno gledajući činiti najjači golmanski par u Europi i na to sam ponosom. Posebno se veselim Toniju jer sam od 2006. godine od kako sam postao trener s njim najviše radio i svjestan sam njegovih predispozicija. Riječ je o rođenom pobjedniku koji je pun samopouzdanja. Tehnički gledano, pravi školski primjer vaterpolskog golmana – kazao je Maro Balić, trener svih vratara VK Jug CO.

Toni Popadić Batina na mjestu drugog vratara zamjenjuje dosadašnjeg golmana Juga Mirka Nižića kojem je istekao ugovor. Radu s prvom momčadi priključit će se još jedan mladi vratar Toni Jarak.

 

Izvor: Jug.hr

Pročitajte još

Iva Oberan osvojila broncu na Grand Slamu u Dushanbeu!

Dulist

SUTRA NA STADIONU LAPAD Ragbi klub Dubrovnik VS. Dorchester RFC

Dulist

Ana Petković dupla državna prvakinja!

Dulist