Aktualno

PROMET NA STRADUNU ‘Ovo treba zabraniti dok netko ne strada, Stradun ili pješak’

PROMET NA STRADUNU 'Ovo treba zabraniti dok netko ne strada, Stradun ili pješak'

Vozila na Stradunu prava su opasnost osobito u ranijim jutarnjim satima kad ih ima najviše i kad djeca idu u školu, na što su se na Facebooku osvrnuli iz Udruge Sigurnost u prometu. Ovakvi se prizori ponavljaju, a osim što predstavljaju prijetnju pješacima, nije ih ni lijepo vidjeti.

-U pješačkoj zoni najljepše ulice na svijetu, dubrovačkog Straduna promet se jutros odvijao ‘dvosmjerno u četiri prometne trake’! Jako ružno za vidjeti, ali i opasno s obzirom na promet pješaka na Stradunu, posebice školaraca OŠ Marina Getaldića, napose naših prvašića koji su tek krenuli u školske klupe! Ovo treba zabraniti dok netko ne strada, Stradunu ili pješak! – napisali su iz Udruge Sigurnost u prometu na čijem je čelu Denis Pavela.

Revoltirani osvrt zbog situacije na Stradunu jutros se našao na Facebook profilu Udruge. Više dostavnih vozila i vozilo za odvoz otpada u isto se vrijeme nalazilo u najpoznatijoj dubrovačkoj ulici koja je ustvari pješačka zona. Smatraju da bi se pristup vozilima trebao zabraniti.
PROMET NA STRADUNU 'Ovo treba zabraniti dok netko ne strada, Stradun ili pješak'

Pročitajte još

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist