Aktualno

PROJEKT STEP UP NA SVEUČILIŠTU LIBERTAS Vukovarcima približene mogućnosti stručne prakse u Dubrovniku

PROJEKT STEP UP NA SVEUČILIŠTU LIBERTAS Vukovarcima približene mogućnosti stručne prakse u Dubrovniku

Libertas međunarodno sveučilište u Dubrovniku ugostilo je proteklog utorka radnu skupinu iz Vukovara u sklopu projekta Step up. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda (Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020). Nositelj projekta je Veleučilište ‘Lavoslav Ružička’ iz Vukovara s partnerima na projektu: Razvojna agencija Vukovar VURA, Učilište Studium, Ekonomska škola Vukovar. Cilj provedbe projekta je unaprjeđenje i provedba stručne prakse za studente Veleučilišta kako bi im se omogućilo stjecanje praktičnih znanja i vještina te povećanje zapošljivosti.

Predstavnici dubrovačkog turističko-hotelijerskog gospodarstva, županijske komore Dubrovnik te turističke zajednice grada Dubrovnika zajedno s predstavnicima Libertas međunarodnog sveučilišta su radnoj skupini iz Vukovara približili situaciju studentske stručne prakse na Libertas međunarodnom sveučilištu te u samom gradu Dubrovniku i Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Ovaj radni sastanak, suradnja, razmjena iskustava, znanja i problema pri provođenju studentske prakse predstavlja motiviranost sveučilišta za sudjelovanje u projektu koji služi unapređenju iskustva provođenja studentske prakse, kako za studente tako i za poslodavce.

Radni sastanak je dodatno učvrstio međusobnu suradnju između Libertas međunarodnog sveučilišta i Veleučilišta Lavoslav Ružička te otvara dodatne mogućnosti za daljnju suradnju i razvoj.

Pročitajte još

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist

Libertas pojačava polaske ‘šestice, uvodi i svakodnevnu noćnu liniju

Dulist

OD 9 DO 13:30 U nedjelju se zbog Du Motiona zatvaraju pojedine prometnice

Dulist