Aktualno

PROJEKT STEP UP NA SVEUČILIŠTU LIBERTAS Vukovarcima približene mogućnosti stručne prakse u Dubrovniku

Libertas međunarodno sveučilište u Dubrovniku ugostilo je proteklog utorka radnu skupinu iz Vukovara u sklopu projekta Step up. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda (Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020). Nositelj projekta je Veleučilište ‘Lavoslav Ružička’ iz Vukovara s partnerima na projektu: Razvojna agencija Vukovar VURA, Učilište Studium, Ekonomska škola Vukovar. Cilj provedbe projekta je unaprjeđenje i provedba stručne prakse za studente Veleučilišta kako bi im se omogućilo stjecanje praktičnih znanja i vještina te povećanje zapošljivosti.

Predstavnici dubrovačkog turističko-hotelijerskog gospodarstva, županijske komore Dubrovnik te turističke zajednice grada Dubrovnika zajedno s predstavnicima Libertas međunarodnog sveučilišta su radnoj skupini iz Vukovara približili situaciju studentske stručne prakse na Libertas međunarodnom sveučilištu te u samom gradu Dubrovniku i Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Ovaj radni sastanak, suradnja, razmjena iskustava, znanja i problema pri provođenju studentske prakse predstavlja motiviranost sveučilišta za sudjelovanje u projektu koji služi unapređenju iskustva provođenja studentske prakse, kako za studente tako i za poslodavce.

Radni sastanak je dodatno učvrstio međusobnu suradnju između Libertas međunarodnog sveučilišta i Veleučilišta Lavoslav Ružička te otvara dodatne mogućnosti za daljnju suradnju i razvoj.

Pročitajte još

Julijana Antić Brautović nova je pročelnica za kulturu

Dulist

Nataša Novaković: U Dubrovačko-neretvanskoj županiji ima dosta zlouporabe položaja

Dulist

RIT Croatia se pridružila globalnoj inicijativi stjecanja digitalnih vještina

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija