Aktualno

PROJEKT OD 60.625,00 KN Kako će izgledati novouređeni trg u Suđurđu?

Odabran je izrađivač idejnog rješenja i glavnog projekta s troškovnikom za uređenje trga u Suđurđu na otoku Šipanu. U postupku jednostavne nabave raspisane u listopadu izabrana je ponuda je tvrtke Polzer d.o.o. za projektiranje, opremanje i inženjering.

Prema projektnom zadatku Upravnog odjela za izgradnju i upravljanje projektima Grada Dubrovnika iz kolovoza ove godine od izrađivača se traži izrada idejnog rješenja i glavnog projekta uređenja središnjeg društvenog prostora mjesta Suđurađ – trga, a koje će biti podloga za ishođenje posebnih uvjeta nadležnog Konzervatorskog odjela.

U sklopu platoa potrebno je predvidjeti popločani otvoreni prostor za društvene i kulturne događaje za najmanje 50 sjedećih u 100 stajaćih mjesta s odgovarajućim mjestom za maju pozornicu. Idejno rješenje između ostalog predvidjet će način obrade površine trga, izbor materijala i načina popločenja. Jedno od dva boćališta će se prenamijeniti u višenamjenski prostor koji će ujutro funkcionirati kao tržnica, odnosno otvoreni prodajni prostor, a poslijepodne i uvečer kao prostor za druženje. Idejno rješenje mora obuhvatiti i rješenje urbane opreme, rasvjete te oborinske odvodnje.

Projekt izrade idejnog rješenja i glavnog projekta s troškovnikom vrijedan je 60.625,00 kuna s PDV-om.

Pročitajte još

Lučka kapetanija Dubrovnik zbog 17 prekršaja na moru naplatila 48 tisuća kuna kazni

Dulist

PROMETNI ČEP NA SKRETANJU ZA BOSANKU Vratili se turisti, vratile se i gužve

Dulist

Vakula otkriva što nas čeka u ostatku ljeta, ali i tijekom jeseni

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija