Aktualno

Prodavači s place uskoro sele u Park Luja Šoletića

park luja soletica

Prodavači koji se privremeno nalaze na placi u Lapadu, trebali se preseliti u Park Luja Šoletića u Gružu 11. travnja. Nikša Cumeljan, jedan od prodavača koji se zalagao da se zbog radova u Gružu, placa umjesto u Lapad preseli upravo u gruški park, upravo je o ovoj temi objavio detalje u grupi ‘Virtualna Dubrovačka pjaca’.
Kako je već otprije poznato, placa u parku Luja Šoletića, održat će se kroz zakonsku mogućnost sajmenih dana, sve dok se ne obnovi gruška placa.

Njegovu objavu u grupi donosimo u nastavku.

Dragi naši kupci,
dobili smo odgovor od gradonačelnika da zbog sigurnosnih razloga i zbog određenih ograničenja ne možemo početi sa sajmom prije 11. travnja. Također smo dobili službeni dopis sve što se tiče odvijanja sajamskih dana.
Organizator sajamskih dana će biti OPG Jerko Vidak iz Konavala; šalje službeni zahtjev za korištenje parka. Cijena najma površine 700 kn na dan za 35 banaka. Tvrtka Čistoća će čistiti dva puta na dan i postaviti će se velike kante za otpad. Tražili smo i suncobrane pa će tvrtka Sanitat ustupiti koliko bude imati na raspolaganju bez naknade.
Dobili smo raspored banaka o kojima je organizator sajma Jerko Vidak voditi računa. Biti će osigurana lokacija gdje će se stavljati banci, a mi kao korisnici smo dužni postavljati banke i nakon završetka složiti ih na označeno mjesto (o ovome ćemo raspravljati na sastanku). U utorak idemo na koordinacijski sastanak vezano za sve navedeno. Pošto je ograničen broj banaka samo 35, ako budemo mogli tražiti ćemo i više, neće biti dovoljno mjesta za svih. Prednost imaju oni OPG koji su upisani od početka, nažalost takva je situacija, mnogi su mogli, a nisu se htjeli upisati. Više detalja po sastanku.

Pročitajte još

ISTRAŽILI SMO CIJENE Koliko košta večera s Michelinovom zvjezdicom?

Nora Di Leo

Ovaj se lijek povlači iz svih ljekarni

Dulist

U ponedjeljak radovi na gruškoj placi – otklanjaju se uočeni nedostatci na pokretnim tendama

Dulist