Aktualno

PRODAJA MAESTRALA Češki investitor jedini dao obvezujuću ponudu i to po početnoj cijeni

PRODAJA MAESTRALA Češki investitor jedini dao obvezujuću ponudu i to po početnoj cijeni

Jedinu obvezujuću ponudu u postupku javnog prikupljanja ponuda za kupnju 355 520 dionica društva Hoteli Maestral d.d., u iznosu od 114 271 238,40 kuna, na adresu Centra za restrukturiranje i prodaju (CERP) dostavilo je trgovačko društvo J&T IB Capital Markets iz Praga u Republici Češkoj.

Javno otvaranje obvezujućih ponuda održano je u CERP-u u srijedu 27. prosinca, a ponuđeni iznos odgovara iznosu utvrđene početne cijene.

Podsjetimo, postupak javnog prikupljanja ponuda započeo je 4. studenog 2017. objavom poziva za iskazivanje interesa. CERP je potom zaprimio 40 pisama namjere, nakon čega je utvrđena početna cijena i uvjeti prodaje dionica. Rok za podnošenje obvezujućih ponuda bio je zaključno do 27. prosinca 2017. godine.

Tijekom trajanja poziva za podnošenje obvezujućih ponuda za kupnju dionica društva Hoteli Maestral otkupljene su dvije ponudbene dokumentacije te je dostavljena jedna obvezujuća ponuda, budući potencijalni investitori koji su u prvom krugu iskazali interes nisu bili dužni u drugom krugu predati obvezujuću ponudu.

Stručne službe CERP-a će u idućim danima izvršiti detaljne analize navedenih ponuda za kupnju dionica oba trgovačka društva.

Pročitajte još

‘RIM TIM TAGI DIM’ Baby Lasagna u finalu Eurosonga!

Dulist

Roko Tolić jedan od kandidata za direktora aerodroma Crne Gore

Dulist

SVEČANI PROGRAM Hrvatski liječnički zbor obilježava 150 godina

Dulist